Ismerj meg minket

alkotok

A debaba KRAFT márkát 2016 tavaszán Pataki-Gilányi Nóra és Pataki György alapította azzal a céllal, hogy létrehozzon egy egyedi, gyerekeknek szóló márkát, amelynek középpontjában a funkcionalitás, a színek és a letisztult, egyszerű vonalak állnak. A debaba KRAFT  márkánál mindenkinek megvan a maga szakterülete: Nóra a design-ért, Gyuri a megvalósításért felel. Az esztétika és minőség iránti szenvedélyük és hitük eredménye a márka jellegzetes, könnyen felismerhető állatfigurás termékei. 

Három gyermek szülőjeként jól ismerik a modern családok igényeit, hisznek abban, hogy a tárgyak, amelyek gyerekként körülvesznek bennünket, fontos szerepet játszanak a felnőtté válásunkban.

Az életkornak megfelelően berendezett, harmonikus gyerekszoba, helyesen kiválasztott játékok mind-mind formálják az ízlést, és segítenek tudatosabb vásárlóvá válni. Hiszen a hangsúly nem a mennyiségen, hanem a minőségen van.

A debaba KRAFT tervezési koncepciója a gyermekkor fantáziavilágáról, a funkcionalitásról és a minőség iránti igény tiszteletben tartásáról szólnak, ugyanakkor megfelelnek a modern családok igényeinek, így a fenntartható fejlődésnek is. Az egyszerű és tiszta formákkal rendelkező, valódi személyiséggel bíró állatfiguráik egyedülállóak a gyerekeknek szóló design termékek piacán.

Írj nekünk


  SZIA, JÓ HOGY ITT VAGY!

  Iratkozz fel hírlevelünkre
  a kihagyhatatlan
  15% kedvezményért!

  A részletekért tekintsd meg adatvédelmi szabályzatunkat.

  FEL