roka

Kende, a róka

Ősszel – ez a kedvenc évszaka – a lehullott falevelekből kupacokat épít és egész álló nap ezekben ugrál. Nagyon szeret biciklizni és kirándulni, érdekli a csillagászat ezért az összes bolygónak tudja a nevét. Szereti hallgatni és nézni a zuhogó esőt a szobája ablakából.

Az elismerő pillantások begyűjtéséhez válaszd a Kende rókás dekorációkat. A gyerekszoba akkor válik egységessé, ha alkalmazod a “3 szín” szabályát: ez azt jelenti, hogy a szobában mindössze három fő szín, és annak az árnyalatai találhatók meg. A rókás nagypárna, rókás magasságmérő, rókás falikép és egyéb rókás dekorációk mellé válaszd a sötét acélkék és az égetett narancs színeket – illetve ezek árnyalatait – de a róka színe domináljon. 

Színtipp 1: a függönyök és néhány díszpárna legyen terrakotta, a bútorok natúr fa színűek, a szőnyeg vagy az ágytakaró pedig legyen sötétkék. Így egy színes, de vagány fiúszoba lesz a végeredmény. Használd bátran a színes rókás faliképeket kék és natúr fa képkeretekkel.

Színtipp 2: sötétre pácolt natúr fa bútorok, házikóágy, melynek sziluettjét fesd fel a falra acélkék színben. A szőnyeg legyen terrakotta vagy vörösesbarna, a függönyök világoskékek. A kiegészítők terrakotta és acélkék árnyalatúak legyenek ( rókás nagypárna, falikép, magasságmérő ) Így egy barátságos, nagyfiús, de barátságos kisfiúszoba lesz a végeredmény.

Ugye, milyen egyszerű Kende rókás dekorációinkkal egy egyszerű szobát varázslatos kislány szobává alakítani?