Szállítás és fizetés

Szállítás

  • Házhozszállítás GLS futárszolgálattal ( 1.990 Ft )

A termékek házhozszállítással is megrendelhetőek. A kiszállításról az GLS futárszolgálat gondoskodik, munkaidőben 9-17 óra között.

Kérjük a Vásárlót, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol napközben elérhető.

A termék átvételekor a Vásárló köteles megvizsgálni, hogy a termék sérülésmentes-e. Amennyiben sérülést tapasztal a csomagoláson, a terméken, a Vásárló kérheti a futártól jegyzőkönyv felvételét, illetőleg a csomag Szolgáltató részére történő visszaszállítását.

Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a terméket küldje vissza a futárral, mely visszaszállítás díjmentes a Vásárló részére.

Ha a Vásárló a megjelölt időpontban nem tartózkodik a megadott szállítási címen és a csomag átvétele meghiúsul, a futár értesítést hagy a szállítási címen. Az értesítőn található szám segítségével a Vásárlónak lehetősége van a futárszolgálatnál új szállítási cím és időpont megadására, illetve egyeztetésére. A futárszolgálat további 1 alkalommal kísérli meg a megrendelt termékek kiszállítását.

A futárszolgálat tehát összesen kétszeri kézbesítést kísérel meg, azonban, ha a 2. kiszállítás is sikertelen – Vásárlónak felróható okból -, akkor a 3. kiszállítást a Szolgáltató csak akkor kísérli meg újból, ha a Vásárló a megrendelés ellenértékét átutalással a Szolgáltató részére kifizette és a vételár a Szolgáltató számláján jóváírásra került.

Szolgáltató az egy megrendelésben szereplő termékeket csak egyszerre szállítja ki, részszállítás teljesítését nem vállalja.

  • GLS csomagpontra szállítás ( 1.590 Ft )
A termékeket GLS csomagpontra is lehetőség van szállítatni. A feladást követő következő munkanapon a futárszolgálat lehetőség szerint elhelyezi a kiválasztott csomagponton, amiről értesítést küld a vásárlónak. A csomag átvételére 7 nap áll a rendelkezésedre.
  • Személyes átvétel

Szolgáltató a megrendelt termékek átvételére személyes átvételt nem biztosít.

  • Szállítási költségek

A házhozszállítás költsége bruttó 1.990 Ft, az utánvétes vásárlás esetében a szállítási díjon felül további 500 Ft.

GLS csomagpontra való szállítás költsége 1.590 Ft.

Bruttó 25.000 Ft. felett a szállítás ingyenes.

  • Szállítási határidő

A pontos szállítási határidőt minden esetben Szolgáltató által küldött visszaigazolás tartalmazza.

Szolgáltató a Vásárló rendelését, a megrendelt termék típusától függően, jellemzően 1-3 munkanapon belül átadja a futárszolgálatnak. A Szolgáltató a szállítás napjáról e-mailben előzetesen értesíti a Vásárlót.

Szolgáltató – a Felek eltérő megállapodásának hiányában – a szerződés megkötését követően késedelem nélkül, de legkésőbb harminc napon belül köteles a fogyasztó rendelkezésére bocsátani (kiszállítani) a terméket.

Szolgáltató késedelme esetén a fogyasztónak minősülő Vásárló jogosult póthatáridőt tűzni. Ha Szolgáltató a póthatáridőn belül nem teljesít, a fogyasztó jogosult a szerződéstől elállni.

A fogyasztó póthatáridő tűzése nélkül akkor jogosult a szerződéstől elállni akkor, ha

  1. Szolgáltató a szerződés teljesítését megtagadta; vagy
  2. a szerződést a felek megállapodása szerint vagy a szolgáltatás felismerhető rendeltetésénél fogva a meghatározott teljesítési időben – és nem máskor – kellett volna teljesíteni.

Fizetés

A megrendelés végösszegének kiegyenlítése banki átutalás, SimplePay, Stripe és utánvét használatával lehetséges.

  • SimplePay: A rendszer biztonságos csatornát használ és automatikus. A pénzügyi szolgáltató kizárólag a Vásárló által megadott, a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártya adatokat látja, hiszen saját fizetési felületén kell megadnia a Vásárlónak a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A megrendeléssel kapcsolatos személyes adatokról és a vásárlás tartalmára vonatkozó információkról a pénzügyi szolgáltató nem kap értesítést Szolgáltatótól. Másfelől, a fizetőoldal adattartalmáról a Szolgáltató szintén nem értesül, azokat csak a pénzügyi szolgáltató érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a pénzügyi szolgáltató oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez a Vásárló internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. A megrendelés végösszegeként kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül a Vásárló folyószámláján.

Elfogadott bankártyák: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro

  • Előre utalás: Előre utalás esetén a Vásárló a megrendelt termékek árát azok kiszállítását, illetve átvételét megelőzően fizeti meg a Szolgáltató részére emailben elküldött bankszámlára átutalással. Ezen fizetési mód választása esetén a Vásárló mindenképp várja meg, amíg a Szolgáltató visszaigazolja a megrendelést, addig semmiképp ne indítsa el az utalást.Szolgáltató a megrendelt terméket a vételár számláján történő jóváírását követően indítja el, adja át a futárnak.
  • Utánvét: GLS csomag kézbesítésekor utánvétre is van lehetőseg. Ebben az esetben a GLS partnerünk szedi be a csomag árát az átadás alkalmával.


SZIA, JÓ HOGY ITT VAGY!

Iratkozz fel hírlevelünkre
a kihagyhatatlan
15% kedvezményért!

A részletekért tekintsd meg adatvédelmi szabályzatunkat.

FEL