Barka az őzike

Barka, az őzike

Picit beszél franciául, a kedvenc szava a papillon ( pillangó ). Órákon át képes a virágokra szálló lepkéket nézegetni, és ha olyan virággal találkozik, amit nem ismer, rögtön megszámolja a szirmait. A kedvenc színe a rózsaszín, az eper és málna fagyit is azért szeretni, mert ilyen színűek.

1–8 termék, összesen 20 db

Az elismerő pillantások begyűjtéséhez válasz az őzikés dekorációkat. A gyerekszoba akkor válik egységessé, ha alkalmazod a “3 szín” szabályát: ez azt jelenti, hogy a szobában mindössze három fő szín, és annak az árnyalatai találhatók meg. Az őzikés nagypárna, őzikés magasságmérő, őzikés falikép és egyéb őzikés dekorációk mellé válaszd a mustársárga és natúr (pl. bézs színt) de a fáradt rózsaszín domináljon. 

Színtipp 1: a függönyök és néhány díszpárna legyen fáradt rózsaszín, a bútorok natúr fa színűek, a szőnyeg vagy az ágytakaró pedig legyen mustársárga. Így egy vidám, színes, kislányos szoba lesz a végeredmény. Használd bátran a színes őzikés faliképeket mustársárga és natúr fa képkeretekkel.

Színtipp 2: fehér bútorok, mellé az egyik falra fess bézs, fáradt rózsaszín és halvány rózsaszín szivárványt (belül legyen a fáradt rózsaszín, utána két ív világos rózsaszín, egy vagy két ív bézs) a szőnyeg legyen fáradt rózsaszín, a függönyök világos rózsaszínűek. A kiegészítők fáradt rózsaszín árnyalatúak ( őzikés nagypárna, falikép, magasságmérő ) Így egy púderes, romantikus kislányszoba lesz a végeredmény.

Ugye, milyen egyszerű őzikés dekorációinkkal egy egyszerű szobát varázslatos kislány szobává alakítani?

Hello! Jó, hogy itt vagy!

10% kedvezményt

adunk a következő vásárlásból, ha feliratkozol a hírlevelünkre. 😎

A részletekért tekintsd meg adatvédelmi szabályzatunkat.

FEL