cica OK

Lujzi, a cica

Rajong a geometrikus formákért, a pocakján lévő cikkcakk vonalat egy nap többször is átrajzolja az ujjaival. A két kedvenc elfoglaltsága a homokvárépítés és a kiskertje gondozása. Minden magoncot megsimogat, mielőtt elültetné.

1–8 termék, összesen 22 db

Az elismerő pillantások begyűjtéséhez válaszd a Lujzi cicás dekorációkat. A gyerekszoba akkor válik egységessé, ha alkalmazod a “3 szín” szabályát: ez azt jelenti, hogy a szobában mindössze három fő szín, és annak az árnyalatai találhatók meg. A mustársárga cicás nagypárna, cicás magasságmérő, cicás falikép és egyéb cicás dekorációk mellé válaszd a halványlila és fehér színt – illetve ezek árnyalatait – de a mustársárga domináljon. 

Színtipp 1: a függönyök és néhány díszpárna legyen mustársárga, a bútorok natúr fa színűek, a szőnyeg vagy az ágytakaró pedig legyen levendulalila. Így egy vidám, színes, kislányos szoba lesz a végeredmény. Használd bátran a színes cicás faliképeket fehér és natúr fa képkeretekkel.

Színtipp 2: fehér bútorok, mellé az egyik falra fess egy hatalmas mustársárga napocskát, de úgy, hogy csak a fele látszódjon, és a padló felé essen a félkör egyenes vonala (vagyis felkelő/lenyugvó napot fess, ami épp eltűnik a horizonton) A szőnyeg legyen fehér rongy vagy horgolt szőnyeg, a függönyök padlizsánlilák. A kiegészítők mustársárga és fehér árnyalatúak legyenek ( cicás nagypárna, falikép, magasságmérő ) Így egy barátságos, romantikus kislányszoba lesz a végeredmény.

Ugye, milyen egyszerű Lujzi cicás dekorációinkkal egy egyszerű szobát varázslatos kislány szobává alakítani?

Hello! Jó, hogy itt vagy!

10% kedvezményt

adunk a következő vásárlásból, ha feliratkozol a hírlevelünkre. 😎

A részletekért tekintsd meg adatvédelmi szabályzatunkat.