Textil babakönyv

6.490 Ft

( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap )

A textil babakönyv lesz a legújabb kedvenc terméketek, hiszen fejleszti a színlátást, puha, könnyű és egy mozdulattal teljesen összehajtható, így bárhová magatokkal vihetitek. Ugyanazok az ismerős grafikák találhatók rajta, mint a babakártyán, a színek miatt azonban magasabb szintű fejlesztést tesznek lehetővé.

Miért készítettünk – és mi miért tartjuk jobbnak a – leporello (= harmonikaszerűen szétnyitható) textil babakönyvet a lapozható helyett?

A fejét már tartani tudó baba az alkarján támaszkodva nem tudja még lapozni a könyveket, de ha te kihajtva elé teszed a debaba KRAFT textil babakönyvet, egyszerre négy színes, izgalmas és kedves oldalt is láthat egyszerre.
A rácsos ágy rácsain átbújtatva is használhatod, vagy a babakocsira téve szintén sokáig leköthető a babák figyelme.
Egy babygym-re erősítve pedig a hátukon fekvő babák is örömüket lelhetik benne.

Csendeskönyv, nincs benne semmilyen hangot adó vagy zajt keltő rész, és nem tartalmaz apró, leeső alkatrészeket sem. Fejleszti a képzelőerőt, mert előre megírt szövegek, vagy történetek sem találhatók benne. Minden debaba KRAFT állatkát elneveztünk és valódi személyiséggel ruháztunk fel, így ezek nagyon jó kiindulóalapok lehetnek egy-egy mese kitalálásakor. Kattints ide, hogy megismerd az állatkákat. Benedek pingvint egy fenyőfa takarja el, így egy kis kukucs-játék is játszható vele.

8 oldal, lekerekített élek, pamut anyag bababarát festékkel nyomtatva. A tökéletes ajándék, ha babalátogatóba mész. A textil babakönyv mellett több mindent vinnél? Olvasd el a TOP 10 babaváró ajándékötletet itt.

2 készleten

Cikkszám: DKR1258 Kategória: Címkék: , , ,

Anyag: Öko-tex Standard 100-as minőségi tanúsítvánnyal rendelkező pamut
Festék: vízbázisú pigmentfesték, nehézfém, formaldehid és alkilfenol-etoxilátoktól (APE) mentes
Töltet: poliészter vlies
Méret: kiterített méret kb. 15×60 cm
Mosás: mosógépben mosható 30 C° fokon

FEL