maci_OK

Bernárd, a maci

Biztosan sejted, mi Bernárd kedvenc elfoglaltsága. Bizony, egész nap csak a málnabokor előtt üldögélne és majszolgatná az édes gyümölcsöt. De amit nem tudsz róla, az az, hogy nagyon szeret énekelni és csodaszép, mély hangja van. Nagyon furcsa, de képzeld, nem szereti a mézet.

Az elismerő pillantások begyűjtéséhez válaszd a Bernárd macis dekorációkat. A gyerekszoba akkor válik egységessé, ha alkalmazod a “3 szín” szabályát: ez azt jelenti, hogy a szobában mindössze három fő szín, és annak az árnyalatai találhatók meg. A menta macis nagypárna, macis magasságmérő, macis falikép és egyéb macis dekorációk mellé válaszd a petróleumzöld vagy zúzmózöld, és égetett narancs színeket – illetve ezek árnyalatait – de a menta domináljon. 

Színtipp 1: a függönyök és néhány díszpárna legyen menta, a bútorok natúr fa színűek, a szőnyeg vagy az ágytakaró pedig legyen zúzmózöld. Így egy vagány, színes, de kisfiús szoba lesz a végeredmény. Használd bátran a színes macis faliképeket fehér és natúr fa képkeretekkel.

Színtipp 2: sötétre pácolt natúr fa bútorok, mellé az egyik falra ragassz erdei témájú falmatricát (pl. Justa Sticker) A szőnyeg legyen zúzmózöld, a függönyök égetett sötét narancs színűek. A kiegészítők menta és annak árnyalatai legyenek ( macis nagypárna, falikép, magasságmérő ) Így egy barátságos, erdei témájú, vagány kisfiú birodalom lesz a végeredmény.

Ugye, milyen egyszerű Bernárd macis dekorációinkkal egy egyszerű szobát varázslatos kisfiú szobává alakítani?


SZIA, JÓ HOGY ITT VAGY!

Iratkozz fel hírlevelünkre
a kihagyhatatlan
15% kedvezményért!

A részletekért tekintsd meg adatvédelmi szabályzatunkat.