Egyedi SZIA BABA ajándékcsomag

Örülünk, hogy itt vagy, ezt azt jelenti, hogy egy igazán egyedi, minőségi ajándékkal szeretnéd meglepni a család legkisebb tagját. Nincs is más dolgod, mint megtölteni debaba KRAFT termékekkel ezt a kivételesen szép dobozt. Írj hozzá pár gondolatot/üzenetet – ha szeretnél, – a többit pedig bízd ránk, megígérjük, hogy időben eljuttatjuk a csomagot hozzád vagy az ajándékozottnak.

FONTOS! Üres díszdobozt nem áll módunkban elküldeni! Kérlek mindenképpen válassz legalább 2 terméket a dobozba!

 

Szundikendő

 • *

  Lelle, a nyuszi – szundikendő

  7.290 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap ) Biztosan neked is volt olyan állatkád, nyunyókád, takaród, amivel pici korodban sokkal könnyebben ment az elalvás, az ovis beszoktatás vagy egy orvosi vizsgálat. Ilyen édes kis társa lehet most a te gyermekednek egy debaba KRAFT nyuszis szundikendő. Könnyű, így nem okoz gondot, hogy sokat van kézben, párnázott fejrésze antiallergén anyaggal van töltve, teste szuperpuha, prémium muszlin anyag. Kézzel varrt, kiváló minőségű hazai termék, tökéletes babaváró ajándék. Ha kíváncsi vagy, mitől lett ez a termék ennyire szerethető, nézd meg IGTV videónkat az instagram-on. Oeko-tex Standard 100-as minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, 100% pamut termék. De mit jelent az, hogy Oeko-tex, és a festék, amivel nyomva van, nem ártalmas a kisbabákra? Az OEKO-TEX® védjegy a végfelhasználók számára azt jelzi, hogy a termék ártalmas anyagokat nem tartalmaz, ezért biztonságos és bőrbarát, így a védjegy a döntéshozatal fontos eszköze lehet textiltermékek vásárlásakor. A bőr természetes pH-ja  savas, ha ez megbomlik, a bőr védekező képessége csökken, és sebezhetőbbé válik, ami ekcémát, allergiát vagy más bőrirrítációt okozhat. Kisbabák és gyerekek esetében ez fokozottan igaz. A bőr védelmét a hidrolipid réteg látja el, ez azonban kisebb mértékben termelődik a babáknál és a gyerekeknél, mint a felnőtteknél. Ezért az Oeko-Tex minősített anyagoknak bőrbarát pH-értékűeknek kell lenniük. A nyomtatás során vízbázisú pigmentfestéket használnak, így nehézfém, formaldehid és alkilfenol-etoxilátoktól (APE) mentes a nyomat. A  töltet 100 % allergia-, és atkamentes szilikonizált poliésztergolyó.

  HozzádEltávolít

  Bernárd, a maci – szundikendő

  7.290 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap ) Biztosan neked is volt olyan állatkád, nyunyókád, takaród, amivel pici korodban sokkal könnyebben ment az elalvás, az ovis beszoktatás vagy egy orvosi vizsgálat. Ilyen édes kis társa lehet most a te gyermekednek egy debaba KRAFT macis szundikendő. Könnyű, így nem okoz gondot, hogy sokat van kézben, párnázott fejrésze antiallergén anyaggal van töltve, teste szuperpuha, prémium muszlin anyag. Kézzel varrt, kiváló minőségű hazai termék, tökéletes babaváró ajándék. Ha kíváncsi vagy, mitől lett ez a termék ennyire szerethető, nézd meg IGTV videónkat az instagram-on. Oeko-tex Standard 100-as minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, 100% pamut termék. De mit jelent az, hogy Oeko-tex, és a festék, amivel nyomva van, nem ártalmas a kisbabákra? Az OEKO-TEX® védjegy a végfelhasználók számára azt jelzi, hogy a termék ártalmas anyagokat nem tartalmaz, ezért biztonságos és bőrbarát, így a védjegy a döntéshozatal fontos eszköze lehet textiltermékek vásárlásakor. A bőr természetes pH-ja  savas, ha ez megbomlik, a bőr védekező képessége csökken, és sebezhetőbbé válik, ami ekcémát, allergiát vagy más bőrirrítációt okozhat. Kisbabák és gyerekek esetében ez fokozottan igaz. A bőr védelmét a hidrolipid réteg látja el, ez azonban kisebb mértékben termelődik a babáknál és a gyerekeknél, mint a felnőtteknél. Ezért az Oeko-Tex minősített anyagoknak bőrbarát pH-értékűeknek kell lenniük. A nyomtatás során vízbázisú pigmentfestéket használnak, így nehézfém, formaldehid és alkilfenol-etoxilátoktól (APE) mentes a nyomat. A  töltet 100 % allergia-, és atkamentes szilikonizált poliésztergolyó.

  HozzádEltávolít

  Kende, a róka – szundikendő

  7.290 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap ) Biztosan neked is volt olyan állatkád, nyunyókád, takaród, amivel pici korodban sokkal könnyebben ment az elalvás, az ovis beszoktatás vagy egy orvosi vizsgálat. Ilyen édes kis társa lehet most a te gyermekednek egy debaba KRAFT rókás szundikendő. Könnyű, így nem okoz gondot, hogy sokat van kézben, párnázott fejrésze antiallergén anyaggal van töltve, teste szuperpuha, prémium muszlin anyag. Kézzel varrt, kiváló minőségű hazai termék, tökéletes babaváró ajándék. Ha kíváncsi vagy, mitől lett ez a termék ennyire szerethető, nézd meg IGTV videónkat az instagram-on. Oeko-tex Standard 100-as minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, 100% pamut termék. De mit jelent az, hogy Oeko-tex, és a festék, amivel nyomva van, nem ártalmas a kisbabákra? Az OEKO-TEX® védjegy a végfelhasználók számára azt jelzi, hogy a termék ártalmas anyagokat nem tartalmaz, ezért biztonságos és bőrbarát, így a védjegy a döntéshozatal fontos eszköze lehet textiltermékek vásárlásakor. A bőr természetes pH-ja  savas, ha ez megbomlik, a bőr védekező képessége csökken, és sebezhetőbbé válik, ami ekcémát, allergiát vagy más bőrirrítációt okozhat. Kisbabák és gyerekek esetében ez fokozottan igaz. A bőr védelmét a hidrolipid réteg látja el, ez azonban kisebb mértékben termelődik a babáknál és a gyerekeknél, mint a felnőtteknél. Ezért az Oeko-Tex minősített anyagoknak bőrbarát pH-értékűeknek kell lenniük. A nyomtatás során vízbázisú pigmentfestéket használnak, így nehézfém, formaldehid és alkilfenol-etoxilátoktól (APE) mentes a nyomat. A  töltet 100 % allergia-, és atkamentes szilikonizált poliésztergolyó.

  HozzádEltávolít

  Lujzi, a cica – szundikendő

  7.290 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap ) Biztosan neked is volt olyan állatkád, nyunyókád, takaród, amivel pici korodban sokkal könnyebben ment az elalvás, az ovis beszoktatás vagy egy orvosi vizsgálat. Ilyen édes kis társa lehet most a te gyermekednek egy debaba KRAFT cicás szundikendő. Könnyű, így nem okoz gondot, hogy sokat van kézben, párnázott fejrésze antiallergén anyaggal van töltve, teste szuperpuha, prémium muszlin anyag. Kézzel varrt, kiváló minőségű hazai termék, tökéletes babaváró ajándék. Ha kíváncsi vagy, mitől lett ez a termék ennyire szerethető, nézd meg IGTV videónkat az instagram-on. Oeko-tex Standard 100-as minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, 100% pamut termék. De mit jelent az, hogy Oeko-tex, és a festék, amivel nyomva van, nem ártalmas a kisbabákra? Az OEKO-TEX® védjegy a végfelhasználók számára azt jelzi, hogy a termék ártalmas anyagokat nem tartalmaz, ezért biztonságos és bőrbarát, így a védjegy a döntéshozatal fontos eszköze lehet textiltermékek vásárlásakor. A bőr természetes pH-ja  savas, ha ez megbomlik, a bőr védekező képessége csökken, és sebezhetőbbé válik, ami ekcémát, allergiát vagy más bőrirrítációt okozhat. Kisbabák és gyerekek esetében ez fokozottan igaz. A bőr védelmét a hidrolipid réteg látja el, ez azonban kisebb mértékben termelődik a babáknál és a gyerekeknél, mint a felnőtteknél. Ezért az Oeko-Tex minősített anyagoknak bőrbarát pH-értékűeknek kell lenniük. A nyomtatás során vízbázisú pigmentfestéket használnak, így nehézfém, formaldehid és alkilfenol-etoxilátoktól (APE) mentes a nyomat. A  töltet 100 % allergia-, és atkamentes szilikonizált poliésztergolyó.

  HozzádEltávolít

  Barka, az őzike – szundikendő

  7.290 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap ) Biztosan neked is volt olyan állatkád, nyunyókád, takaród, amivel pici korodban sokkal könnyebben ment az elalvás, az ovis beszoktatás vagy egy orvosi vizsgálat. Ilyen édes kis társa lehet most a te gyermekednek egy debaba KRAFT őzikés szundikendő. Könnyű, így nem okoz gondot, hogy sokat van kézben, párnázott fejrésze antiallergén anyaggal van töltve, teste szuperpuha, prémium muszlin anyag. Kézzel varrt, kiváló minőségű hazai termék, tökéletes babaváró ajándék. Ha kíváncsi vagy, mitől lett ez a termék ennyire szerethető, nézd meg IGTV videónkat az instagram-on. Oeko-tex Standard 100-as minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, 100% pamut termék.  De mit jelent az, hogy Oeko-tex, és a festék, amivel nyomva van, nem ártalmas a kisbabákra?  Az OEKO-TEX® védjegy a végfelhasználók számára azt jelzi, hogy a termék ártalmas anyagokat nem tartalmaz, ezért biztonságos és bőrbarát, így a védjegy a döntéshozatal fontos eszköze lehet textiltermékek vásárlásakor. A bőr természetes pH-ja  savas, ha ez megbomlik, a bőr védekező képessége csökken, és sebezhetőbbé válik, ami ekcémát, allergiát vagy más bőrirrítációt okozhat. Kisbabák és gyerekek esetében ez fokozottan igaz. A bőr védelmét a hidrolipid réteg látja el, ez azonban kisebb mértékben termelődik a babáknál és a gyerekeknél, mint a felnőtteknél. Ezért az Oeko-Tex minősített anyagoknak bőrbarát pH-értékűeknek kell lenniük. A nyomtatás során vízbázisú pigmentfestéket használnak, így nehézfém, formaldehid és alkilfenol-etoxilátoktól (APE) mentes a nyomat. A  töltet 100 % allergia-, és atkamentes szilikonizált poliésztergolyó.

  HozzádEltávolít

  Benedek, a pingvin – szundikendő

  7.290 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap ) Biztosan neked is volt olyan állatkád, nyunyókád, takaród, amivel pici korodban sokkal könnyebben ment az elalvás, az ovis beszoktatás vagy egy orvosi vizsgálat. Ilyen édes kis társa lehet most a te gyermekednek egy debaba KRAFT pingvines szundikendő. Könnyű, így nem okoz gondot, hogy sokat van kézben, párnázott fejrésze antiallergén anyaggal van töltve, teste szuperpuha, prémium muszlin anyag. Kézzel varrt, kiváló minőségű hazai termék, tökéletes babaváró ajándék. Ha kíváncsi vagy, mitől lett ez a termék ennyire szerethető, nézd meg IGTV videónkat az instagram-on. Oeko-tex Standard 100-as minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, 100% pamut termék. De mit jelent az, hogy Oeko-tex, és a festék, amivel nyomva van, nem ártalmas a kisbabákra? Az OEKO-TEX® védjegy a végfelhasználók számára azt jelzi, hogy a termék ártalmas anyagokat nem tartalmaz, ezért biztonságos és bőrbarát, így a védjegy a döntéshozatal fontos eszköze lehet textiltermékek vásárlásakor. A bőr természetes pH-ja  savas, ha ez megbomlik, a bőr védekező képessége csökken, és sebezhetőbbé válik, ami ekcémát, allergiát vagy más bőrirrítációt okozhat. Kisbabák és gyerekek esetében ez fokozottan igaz. A bőr védelmét a hidrolipid réteg látja el, ez azonban kisebb mértékben termelődik a babáknál és a gyerekeknél, mint a felnőtteknél. Ezért az Oeko-Tex minősített anyagoknak bőrbarát pH-értékűeknek kell lenniük. A nyomtatás során vízbázisú pigmentfestéket használnak, így nehézfém, formaldehid és alkilfenol-etoxilátoktól (APE) mentes a nyomat. A  töltet 100 % allergia-, és atkamentes szilikonizált poliésztergolyó.

  HozzádEltávolít

  Huba, a lajhár – szundikendő

  7.290 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap ) Biztosan neked is volt olyan állatkád, nyunyókád, takaród, amivel pici korodban sokkal könnyebben ment az elalvás, az ovis beszoktatás vagy egy orvosi vizsgálat. Ilyen édes kis társa lehet most a te gyermekednek egy debaba KRAFT lajháros szundikendő. Könnyű, így nem okoz gondot, hogy sokat van kézben, párnázott fejrésze antiallergén anyaggal van töltve, teste szuperpuha, prémium muszlin anyag. Kézzel varrt, kiváló minőségű hazai termék, tökéletes babaváró ajándék. Ha kíváncsi vagy, mitől lett ez a termék ennyire szerethető, nézd meg IGTV videónkat az instagram-on. Oeko-tex Standard 100-as minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, 100% pamut termék. De mit jelent az, hogy Oeko-tex, és a festék, amivel nyomva van, nem ártalmas a kisbabákra? Az OEKO-TEX® védjegy a végfelhasználók számára azt jelzi, hogy a termék ártalmas anyagokat nem tartalmaz, ezért biztonságos és bőrbarát, így a védjegy a döntéshozatal fontos eszköze lehet textiltermékek vásárlásakor. A bőr természetes pH-ja  savas, ha ez megbomlik, a bőr védekező képessége csökken, és sebezhetőbbé válik, ami ekcémát, allergiát vagy más bőrirrítációt okozhat. Kisbabák és gyerekek esetében ez fokozottan igaz. A bőr védelmét a hidrolipid réteg látja el, ez azonban kisebb mértékben termelődik a babáknál és a gyerekeknél, mint a felnőtteknél. Ezért az Oeko-Tex minősített anyagoknak bőrbarát pH-értékűeknek kell lenniük. A nyomtatás során vízbázisú pigmentfestéket használnak, így nehézfém, formaldehid és alkilfenol-etoxilátoktól (APE) mentes a nyomat. A  töltet 100 % allergia-, és atkamentes szilikonizált poliésztergolyó.

  HozzádEltávolít

  Lenka, a gepárd – szundikendő

  7.290 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap ) Biztosan neked is volt olyan állatkád, nyunyókád, takaród, amivel pici korodban sokkal könnyebben ment az elalvás, az ovis beszoktatás vagy egy orvosi vizsgálat. Ilyen édes kis társa lehet most a te gyermekednek egy debaba KRAFT gepárdos szundikendő. Könnyű, így nem okoz gondot, hogy sokat van kézben, párnázott fejrésze antiallergén anyaggal van töltve, teste szuperpuha, prémium muszlin anyag. Kézzel varrt, kiváló minőségű hazai termék, tökéletes babaváró ajándék. Ha kíváncsi vagy, mitől lett ez a termék ennyire szerethető, nézd meg IGTV videónkat az instagram-on. Oeko-tex Standard 100-as minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, 100% pamut termék. De mit jelent az, hogy Oeko-tex, és a festék, amivel nyomva van, nem ártalmas a kisbabákra? Az OEKO-TEX® védjegy a végfelhasználók számára azt jelzi, hogy a termék ártalmas anyagokat nem tartalmaz, ezért biztonságos és bőrbarát, így a védjegy a döntéshozatal fontos eszköze lehet textiltermékek vásárlásakor. A bőr természetes pH-ja  savas, ha ez megbomlik, a bőr védekező képessége csökken, és sebezhetőbbé válik, ami ekcémát, allergiát vagy más bőrirrítációt okozhat. Kisbabák és gyerekek esetében ez fokozottan igaz. A bőr védelmét a hidrolipid réteg látja el, ez azonban kisebb mértékben termelődik a babáknál és a gyerekeknél, mint a felnőtteknél. Ezért az Oeko-Tex minősített anyagoknak bőrbarát pH-értékűeknek kell lenniük. A nyomtatás során vízbázisú pigmentfestéket használnak, így nehézfém, formaldehid és alkilfenol-etoxilátoktól (APE) mentes a nyomat. A  töltet 100 % allergia-, és atkamentes szilikonizált poliésztergolyó. Ismerd meg Lenkát Lenka nagyon barátságos kis gepárd. Ha zenét hall, azon nyomban táncolni kezd. Nagyon érzékeny és együttérző, ha valaki bajba kerül azonnal a segítségére siet. Lenka nagyon szeret rajzolni, és a kisebbekkel is hamar megtalálja a közös hangot. Igazi gondoskodó személyiség.

  HozzádEltávolít

Marokpárna

 • *

  Lujzi, a cica – marokpárna

  4.490 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap ) Egy maroknyi szeretet minden debaba KRAFT pihe-puha, ölelgetni való cicás marokpárna. Babakorban alvótárs, óvodában jóbarát, doktornéninél bajtárs, felnőttkorban gyermekkori emlékek őrzője. Méretének köszönhetően elfér egy zsebben is, így bárhová magatokkal vihetitek. Egyedi, jellegzetes debaba KRAFT grafika, élénk színek, kézzel varrt kiváló minőségű anyagok. A szublimációs eljárásnak köszönhetően rendkívül strapabíró, emiatt a klasszikus plüssfigurákkal ellentétben könnyen tisztítható – mosógépben mosható 40 fokon, szárítógépben szárítható! Oeko-tex Standard 100-as minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, 100% pamut termék.

  De mit jelent az, hogy Oeko-tex, és a festék, amivel nyomva van, nem ártalmas a kisbabákra? Az OEKO-TEX® védjegy a végfelhasználók számára azt jelzi, hogy a termék ártalmas anyagokat nem tartalmaz, ezért biztonságos és bőrbarát, így a védjegy a döntéshozatal fontos eszköze lehet textiltermékek vásárlásakor. A bőr természetes pH-ja  savas, ha ez megbomlik, a bőr védekező képessége csökken, és sebezhetőbbé válik, ami ekcémát, allergiát vagy más bőrirrítációt okozhat. Kisbabák és gyerekek esetében ez fokozottan igaz. A bőr védelmét a hidrolipid réteg látja el, ez azonban kisebb mértékben termelődik a babáknál és a gyerekeknél, mint a felnőtteknél. Ezért az Oeko-Tex minősített anyagoknak bőrbarát pH-értékűeknek kell lenniük. A nyomtatás során vízbázisú pigmentfestéket használnak, így nehézfém, formaldehid és alkilfenol-etoxilátoktól (APE) mentes a nyomat. A  töltet 100 % allergia-, és atkamentes szilikonizált poliésztergolyó. Ismerd meg Lujzit Rajong a geometrikus formákért, a pocakján lévő cikkcakk vonalakat egy nap többször is átrajzolja az ujjaival. Egyszer a bal kezével, egyszer a jobbal. A két kedvenc elfoglaltsága a homokvárépítés és a kiskertje gondozása. Minden magoncot megsimogat, mielőtt elültetné.

  HozzádEltávolít

  Bernárd, a maci – marokpárna

  4.490 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap ) Egy maroknyi szeretet minden debaba KRAFT pihe-puha, ölelgetni való macis marokpárna. Babakorban alvótárs, óvodában jóbarát, doktornéninél bajtárs, felnőttkorban gyermekkori emlékek őrzője. Méretének köszönhetően elfér egy zsebben is, így bárhová magatokkal vihetitek. Egyedi, jellegzetes debaba KRAFT grafika, élénk színek, kézzel varrt kiváló minőségű anyagok. A szublimációs eljárásnak köszönhetően rendkívül strapabíró, emiatt a klasszikus plüssfigurákkal ellentétben könnyen tisztítható – mosógépben mosható 40 fokon, szárítógépben szárítható! Oeko-tex Standard 100-as minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, 100% pamut termék.

  De mit jelent az, hogy Oeko-tex, és a festék, amivel nyomva van, nem ártalmas a kisbabákra? Az OEKO-TEX® védjegy a végfelhasználók számára azt jelzi, hogy a termék ártalmas anyagokat nem tartalmaz, ezért biztonságos és bőrbarát, így a védjegy a döntéshozatal fontos eszköze lehet textiltermékek vásárlásakor. A bőr természetes pH-ja  savas, ha ez megbomlik, a bőr védekező képessége csökken, és sebezhetőbbé válik, ami ekcémát, allergiát vagy más bőrirrítációt okozhat. Kisbabák és gyerekek esetében ez fokozottan igaz. A bőr védelmét a hidrolipid réteg látja el, ez azonban kisebb mértékben termelődik a babáknál és a gyerekeknél, mint a felnőtteknél. Ezért az Oeko-Tex minősített anyagoknak bőrbarát pH-értékűeknek kell lenniük. A nyomtatás során vízbázisú pigmentfestéket használnak, így nehézfém, formaldehid és alkilfenol-etoxilátoktól (APE) mentes a nyomat. A  töltet 100 % allergia-, és atkamentes szilikonizált poliésztergolyó. Ismerd meg Bernárdot Biztosan sejted, mi Bernárd kedvenc elfoglaltsága. Bizony, egész nap csak a málnabokor előtt üldögélne és majszolgatná az édes gyümölcsöt. De amit nem tudsz róla, az az, hogy nagyon szeret énekelni és csodaszép, mély hangja van. Nagyon furcsa, de nem szereti a mézet.

  HozzádEltávolít

  Lelle, a nyuszi – marokpárna

  4.490 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap ) Egy maroknyi szeretet minden debaba KRAFT pihe-puha, ölelgetni való nyuszis marokpárna. Babakorban alvótárs, óvodában jóbarát, doktornéninél bajtárs, felnőttkorban gyermekkori emlékek őrzője. Méretének köszönhetően elfér egy zsebben is, így bárhová magatokkal vihetitek. Egyedi, jellegzetes debaba KRAFT grafika, élénk színek, kézzel varrt kiváló minőségű anyagok. A szublimációs eljárásnak köszönhetően rendkívül strapabíró, emiatt a klasszikus plüssfigurákkal ellentétben könnyen tisztítható – mosógépben mosható 40 fokon, szárítógépben szárítható! Oeko-tex Standard 100-as minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, 100% pamut termék.

  De mit jelent az, hogy Oeko-tex, és a festék, amivel nyomva van, nem ártalmas a kisbabákra? Az OEKO-TEX® védjegy a végfelhasználók számára azt jelzi, hogy a termék ártalmas anyagokat nem tartalmaz, ezért biztonságos és bőrbarát, így a védjegy a döntéshozatal fontos eszköze lehet textiltermékek vásárlásakor. A bőr természetes pH-ja  savas, ha ez megbomlik, a bőr védekező képessége csökken, és sebezhetőbbé válik, ami ekcémát, allergiát vagy más bőrirrítációt okozhat. Kisbabák és gyerekek esetében ez fokozottan igaz. A bőr védelmét a hidrolipid réteg látja el, ez azonban kisebb mértékben termelődik a babáknál és a gyerekeknél, mint a felnőtteknél. Ezért az Oeko-Tex minősített anyagoknak bőrbarát pH-értékűeknek kell lenniük. A nyomtatás során vízbázisú pigmentfestéket használnak, így nehézfém, formaldehid és alkilfenol-etoxilátoktól (APE) mentes a nyomat. A  töltet 100 % allergia-, és atkamentes szilikonizált poliésztergolyó. Ismerd meg Lellét Lellénél mindig van egy könyv, mert imád olvasni. Kedvenc helye a kertjükben lévő nagy nyírfa alatti függőágy, mert ebben ringatózva képes egy nap alatt kiolvasni egy egész mesekönyvet. Szereti a mézeskalács illatát és a karácsonyi dalokat.

  HozzádEltávolít

  Barka, az őzike – marokpárna

  4.490 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap ) Egy maroknyi szeretet minden debaba KRAFT pihe-puha, ölelgetni való őzikés marokpárna. Babakorban alvótárs, óvodában jóbarát, doktornéninél bajtárs, felnőttkorban gyermekkori emlékek őrzője. Méretének köszönhetően elfér egy zsebben is, így bárhová magatokkal vihetitek. Egyedi, jellegzetes debaba KRAFT grafika, élénk színek, kézzel varrt kiváló minőségű anyagok. A szublimációs eljárásnak köszönhetően rendkívül strapabíró, emiatt a klasszikus plüssfigurákkal ellentétben könnyen tisztítható – mosógépben mosható 40 fokon, szárítógépben szárítható! Oeko-tex Standard 100-as minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, 100% pamut termék.

  De mit jelent az, hogy Oeko-tex, és a festék, amivel nyomva van, nem ártalmas a kisbabákra? Az OEKO-TEX® védjegy a végfelhasználók számára azt jelzi, hogy a termék ártalmas anyagokat nem tartalmaz, ezért biztonságos és bőrbarát, így a védjegy a döntéshozatal fontos eszköze lehet textiltermékek vásárlásakor. A bőr természetes pH-ja  savas, ha ez megbomlik, a bőr védekező képessége csökken, és sebezhetőbbé válik, ami ekcémát, allergiát vagy más bőrirrítációt okozhat. Kisbabák és gyerekek esetében ez fokozottan igaz. A bőr védelmét a hidrolipid réteg látja el, ez azonban kisebb mértékben termelődik a babáknál és a gyerekeknél, mint a felnőtteknél. Ezért az Oeko-Tex minősített anyagoknak bőrbarát pH-értékűeknek kell lenniük. A nyomtatás során vízbázisú pigmentfestéket használnak, így nehézfém, formaldehid és alkilfenol-etoxilátoktól (APE) mentes a nyomat. A  töltet 100 % allergia-, és atkamentes szilikonizált poliésztergolyó. Ismerd meg Barkát Picit beszél franciául, a kedvenc szava a papillon (pillangó). Órákon át képes a virágokra szálló lepkéket nézegetni, és ha olyan virággal találkozik, amit nem ismer, rögtön megszámolja a szirmait. A kedvenc színe a rózsaszín, az eper és málna fagyit is azért szeretni, mert ilyen színűek.

  HozzádEltávolít

  Benedek, a pingvin – marokpárna

  4.490 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap ) Egy maroknyi szeretet minden debaba KRAFT pihe-puha, ölelgetni való pingvines marokpárna. Babakorban alvótárs, óvodában jóbarát, doktornéninél bajtárs, felnőttkorban gyermekkori emlékek őrzője. Méretének köszönhetően elfér egy zsebben is, így bárhová magatokkal vihetitek. Egyedi, jellegzetes debaba KRAFT grafika, élénk színek, kézzel varrt kiváló minőségű anyagok. A szublimációs eljárásnak köszönhetően rendkívül strapabíró, emiatt a klasszikus plüssfigurákkal ellentétben könnyen tisztítható – mosógépben mosható 40 fokon, szárítógépben szárítható! Oeko-tex Standard 100-as minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, 100% pamut termék.

  De mit jelent az, hogy Oeko-tex, és a festék, amivel nyomva van, nem ártalmas a kisbabákra? Az OEKO-TEX® védjegy a végfelhasználók számára azt jelzi, hogy a termék ártalmas anyagokat nem tartalmaz, ezért biztonságos és bőrbarát, így a védjegy a döntéshozatal fontos eszköze lehet textiltermékek vásárlásakor. A bőr természetes pH-ja  savas, ha ez megbomlik, a bőr védekező képessége csökken, és sebezhetőbbé válik, ami ekcémát, allergiát vagy más bőrirrítációt okozhat. Kisbabák és gyerekek esetében ez fokozottan igaz. A bőr védelmét a hidrolipid réteg látja el, ez azonban kisebb mértékben termelődik a babáknál és a gyerekeknél, mint a felnőtteknél. Ezért az Oeko-Tex minősített anyagoknak bőrbarát pH-értékűeknek kell lenniük. A nyomtatás során vízbázisú pigmentfestéket használnak, így nehézfém, formaldehid és alkilfenol-etoxilátoktól (APE) mentes a nyomat. A  töltet 100 % allergia-, és atkamentes szilikonizált poliésztergolyó. Ismerd meg Benedeket Egész nap az óceán fenekén úszkál, kagylók és kincsek után kutatva. Van egy kis doboza: ebben gyűjti a kincseit, apró tárgyait. Az az álma, hogy megtanuljon repülni, ezért gyakran vesz repülőórákat, és sokat gyakorol, így már egész jól megy neki. Szereti az építőjátékokat és a kirakókat.

  HozzádEltávolít

  Kende, a róka – marokpárna

  4.490 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap ) Egy maroknyi szeretet minden debaba KRAFT pihe-puha, ölelgetni való rókás marokpárna. Babakorban alvótárs, óvodában jóbarát, doktornéninél bajtárs, felnőttkorban gyermekkori emlékek őrzője. Méretének köszönhetően elfér egy zsebben is, így bárhová magatokkal vihetitek. Egyedi, jellegzetes debaba KRAFT grafika, élénk színek, kézzel varrt kiváló minőségű anyagok. A szublimációs eljárásnak köszönhetően rendkívül strapabíró, emiatt a klasszikus plüssfigurákkal ellentétben könnyen tisztítható – mosógépben mosható 40 fokon, szárítógépben szárítható! Oeko-tex Standard 100-as minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, 100% pamut termék.

  De mit jelent az, hogy Oeko-tex, és a festék, amivel nyomva van, nem ártalmas a kisbabákra? Az OEKO-TEX® védjegy a végfelhasználók számára azt jelzi, hogy a termék ártalmas anyagokat nem tartalmaz, ezért biztonságos és bőrbarát, így a védjegy a döntéshozatal fontos eszköze lehet textiltermékek vásárlásakor. A bőr természetes pH-ja  savas, ha ez megbomlik, a bőr védekező képessége csökken, és sebezhetőbbé válik, ami ekcémát, allergiát vagy más bőrirrítációt okozhat. Kisbabák és gyerekek esetében ez fokozottan igaz. A bőr védelmét a hidrolipid réteg látja el, ez azonban kisebb mértékben termelődik a babáknál és a gyerekeknél, mint a felnőtteknél. Ezért az Oeko-Tex minősített anyagoknak bőrbarát pH-értékűeknek kell lenniük. A nyomtatás során vízbázisú pigmentfestéket használnak, így nehézfém, formaldehid és alkilfenol-etoxilátoktól (APE) mentes a nyomat. A  töltet 100 % allergia-, és atkamentes szilikonizált poliésztergolyó. Ismerd meg Kendét Ősszel – ez a kedvenc évszaka – a lehullott falevelekből kupacokat épít és egész álló nap ezekben ugrál. Nagyon szeret biciklizni és kirándulni, érdekli a csillagászat ezért az összes bolygónak tudja a nevét.

  HozzádEltávolít

  Lenka, a gepárd – marokpárna

  4.490 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap ) Egy maroknyi szeretet minden debaba KRAFT pihe-puha, ölelgetni való gepárdos marokpárna. Babakorban alvótárs, óvodában jóbarát, doktornéninél bajtárs, felnőttkorban gyermekkori emlékek őrzője. Méretének köszönhetően elfér egy zsebben is, így bárhová magatokkal vihetitek. Egyedi, jellegzetes debaba KRAFT grafika, élénk színek, kézzel varrt kiváló minőségű anyagok. A szublimációs eljárásnak köszönhetően rendkívül strapabíró, emiatt a klasszikus plüssfigurákkal ellentétben könnyen tisztítható – mosógépben mosható 40 fokon, szárítógépben szárítható!

  Oeko-tex Standard 100-as minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, 100% pamut termék. De mit jelent az, hogy Oeko-tex, és a festék, amivel nyomva van, nem ártalmas a kisbabákra? Az OEKO-TEX® védjegy a végfelhasználók számára azt jelzi, hogy a termék ártalmas anyagokat nem tartalmaz, ezért biztonságos és bőrbarát, így a védjegy a döntéshozatal fontos eszköze lehet textiltermékek vásárlásakor. A bőr természetes pH-ja  savas, ha ez megbomlik, a bőr védekező képessége csökken, és sebezhetőbbé válik, ami ekcémát, allergiát vagy más bőrirrítációt okozhat. Kisbabák és gyerekek esetében ez fokozottan igaz. A bőr védelmét a hidrolipid réteg látja el, ez azonban kisebb mértékben termelődik a babáknál és a gyerekeknél, mint a felnőtteknél. Ezért az Oeko-Tex minősített anyagoknak bőrbarát pH-értékűeknek kell lenniük. A nyomtatás során vízbázisú pigmentfestéket használnak, így nehézfém, formaldehid és alkilfenol-etoxilátoktól (APE) mentes a nyomat. A  töltet 100 % allergia-, és atkamentes szilikonizált poliésztergolyó. Ismerd meg Lenkát Lenka nagyon barátságos kis gepárd. Ha zenét hall, azon nyomban táncolni kezd. Nagyon érzékeny és együttérző, ha valaki bajba kerül azonnal a segítségére siet. Lenka nagyon szeret rajzolni, és a kisebbekkel is hamar megtalálja a közös hangot. Igazi gondoskodó személyiség.

  HozzádEltávolít

  Huba, a lajhár – marokpárna

  4.490 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap ) Egy maroknyi szeretet minden debaba KRAFT pihe-puha, ölelgetni való lajháros marokpárna. Babakorban alvótárs, óvodában jóbarát, doktornéninél bajtárs, felnőttkorban gyermekkori emlékek őrzője. Méretének köszönhetően elfér egy zsebben is, így bárhová magatokkal vihetitek. Egyedi, jellegzetes debaba KRAFT grafika, élénk színek, kézzel varrt kiváló minőségű anyagok. A szublimációs eljárásnak köszönhetően rendkívül strapabíró, emiatt a klasszikus plüssfigurákkal ellentétben könnyen tisztítható – mosógépben mosható 40 fokon, szárítógépben szárítható! Oeko-tex Standard 100-as minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, 100% pamut termék.

  De mit jelent az, hogy Oeko-tex, és a festék, amivel nyomva van, nem ártalmas a kisbabákra? Az OEKO-TEX® védjegy a végfelhasználók számára azt jelzi, hogy a termék ártalmas anyagokat nem tartalmaz, ezért biztonságos és bőrbarát, így a védjegy a döntéshozatal fontos eszköze lehet textiltermékek vásárlásakor. A bőr természetes pH-ja  savas, ha ez megbomlik, a bőr védekező képessége csökken, és sebezhetőbbé válik, ami ekcémát, allergiát vagy más bőrirrítációt okozhat. Kisbabák és gyerekek esetében ez fokozottan igaz. A bőr védelmét a hidrolipid réteg látja el, ez azonban kisebb mértékben termelődik a babáknál és a gyerekeknél, mint a felnőtteknél. Ezért az Oeko-Tex minősített anyagoknak bőrbarát pH-értékűeknek kell lenniük. A nyomtatás során vízbázisú pigmentfestéket használnak, így nehézfém, formaldehid és alkilfenol-etoxilátoktól (APE) mentes a nyomat. A  töltet 100 % allergia-, és atkamentes szilikonizált poliésztergolyó. Ismerd meg Hubát A legmagasabb fát is képes megmászni, ha megtalálta, a fél napot képes átaludni az egyik faágon. Nem is gondolnád, de kiválóan úszik. Azonban rendkívül lusta és lassú, ha épp nem alszik, a kedvenc időtöltése, hogy az élelmet gyűjtögető hangyákat számolja. Kedvenc színe a piros.

  HozzádEltávolít

  Mór, a cica ( bandavezér ) – marokpárna

  4.490 Ft

  L I M I T Á L   T K I A D Á S Egy maroknyi szeretet minden debaba KRAFT pihe-puha, ölelgetni való cicás marokpárna. Babakorban alvótárs, óvodában jóbarát, doktornéninél bajtárs, felnőttkorban gyermekkori emlékek őrzője. Méretének köszönhetően elfér egy zsebben is, így bárhová magatokkal vihetitek. Egyedi, jellegzetes debaba KRAFT grafika, élénk színek, kézzel varrt kiváló minőségű anyagok. A szublimációs eljárásnak köszönhetően rendkívül strapabíró, emiatt a klasszikus plüssfigurákkal ellentétben könnyen tisztítható – mosógépben mosható 40 fokon, szárítógépben szárítható! Oeko-tex Standard 100-as minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, 100% pamut termék.

  De mit jelent az, hogy Oeko-tex, és a festék, amivel nyomva van, nem ártalmas a kisbabákra? Az OEKO-TEX® védjegy a végfelhasználók számára azt jelzi, hogy a termék ártalmas anyagokat nem tartalmaz, ezért biztonságos és bőrbarát, így a védjegy a döntéshozatal fontos eszköze lehet textiltermékek vásárlásakor. A bőr természetes pH-ja  savas, ha ez megbomlik, a bőr védekező képessége csökken, és sebezhetőbbé válik, ami ekcémát, allergiát vagy más bőrirrítációt okozhat. Kisbabák és gyerekek esetében ez fokozottan igaz. A bőr védelmét a hidrolipid réteg látja el, ez azonban kisebb mértékben termelődik a babáknál és a gyerekeknél, mint a felnőtteknél. Ezért az Oeko-Tex minősített anyagoknak bőrbarát pH-értékűeknek kell lenniük. A nyomtatás során vízbázisú pigmentfestéket használnak, így nehézfém, formaldehid és alkilfenol-etoxilátoktól (APE) mentes a nyomat. A  töltet 100 % allergia-, és atkamentes szilikonizált poliésztergolyó. Ismerd meg Mórt A fekete kandúr cicát Lujzi már pici cica kora óta ismeri. Ő a “bandavezér” megfontolt, okos fiúcica, nem az a lustálkodós fajta.

  HozzádEltávolít

  Bors, a cica – marokpárna

  4.490 Ft

  L I M I T Á L T   K I A D Á S Egy maroknyi szeretet minden debaba KRAFT pihe-puha, ölelgetni való cicás marokpárna. Babakorban alvótárs, óvodában jóbarát, doktornéninél bajtárs, felnőttkorban gyermekkori emlékek őrzője. Méretének köszönhetően elfér egy zsebben is, így bárhová magatokkal vihetitek. Egyedi, jellegzetes debaba KRAFT grafika, élénk színek, kézzel varrt kiváló minőségű anyagok. A szublimációs eljárásnak köszönhetően rendkívül strapabíró, emiatt a klasszikus plüssfigurákkal ellentétben könnyen tisztítható – mosógépben mosható 40 fokon, szárítógépben szárítható! Oeko-tex Standard 100-as minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, 100% pamut termék.

  De mit jelent az, hogy Oeko-tex, és a festék, amivel nyomva van, nem ártalmas a kisbabákra? Az OEKO-TEX® védjegy a végfelhasználók számára azt jelzi, hogy a termék ártalmas anyagokat nem tartalmaz, ezért biztonságos és bőrbarát, így a védjegy a döntéshozatal fontos eszköze lehet textiltermékek vásárlásakor. A bőr természetes pH-ja  savas, ha ez megbomlik, a bőr védekező képessége csökken, és sebezhetőbbé válik, ami ekcémát, allergiát vagy más bőrirrítációt okozhat. Kisbabák és gyerekek esetében ez fokozottan igaz. A bőr védelmét a hidrolipid réteg látja el, ez azonban kisebb mértékben termelődik a babáknál és a gyerekeknél, mint a felnőtteknél. Ezért az Oeko-Tex minősített anyagoknak bőrbarát pH-értékűeknek kell lenniük. A nyomtatás során vízbázisú pigmentfestéket használnak, így nehézfém, formaldehid és alkilfenol-etoxilátoktól (APE) mentes a nyomat. A  töltet 100 % allergia-, és atkamentes szilikonizált poliésztergolyó. Ismerd meg Borst Bors nagyon bátor(nak mutatja magát) de félénk, ezért valójában inkább vakmerő, mint bátor. Csupaszív kandúrcica.

  HozzádEltávolít

  Helka, a cica – marokpárna

  4.490 Ft

  L I M I T Á L T   K I A D Á S Egy maroknyi szeretet minden debaba KRAFT pihe-puha, ölelgetni való cicás marokpárna. Babakorban alvótárs, óvodában jóbarát, doktornéninél bajtárs, felnőttkorban gyermekkori emlékek őrzője. Méretének köszönhetően elfér egy zsebben is, így bárhová magatokkal vihetitek. Egyedi, jellegzetes debaba KRAFT grafika, élénk színek, kézzel varrt kiváló minőségű anyagok. A szublimációs eljárásnak köszönhetően rendkívül strapabíró, emiatt a klasszikus plüssfigurákkal ellentétben könnyen tisztítható – mosógépben mosható 40 fokon, szárítógépben szárítható! Oeko-tex Standard 100-as minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, 100% pamut termék.

  De mit jelent az, hogy Oeko-tex, és a festék, amivel nyomva van, nem ártalmas a kisbabákra? Az OEKO-TEX® védjegy a végfelhasználók számára azt jelzi, hogy a termék ártalmas anyagokat nem tartalmaz, ezért biztonságos és bőrbarát, így a védjegy a döntéshozatal fontos eszköze lehet textiltermékek vásárlásakor. A bőr természetes pH-ja  savas, ha ez megbomlik, a bőr védekező képessége csökken, és sebezhetőbbé válik, ami ekcémát, allergiát vagy más bőrirrítációt okozhat. Kisbabák és gyerekek esetében ez fokozottan igaz. A bőr védelmét a hidrolipid réteg látja el, ez azonban kisebb mértékben termelődik a babáknál és a gyerekeknél, mint a felnőtteknél. Ezért az Oeko-Tex minősített anyagoknak bőrbarát pH-értékűeknek kell lenniük. A nyomtatás során vízbázisú pigmentfestéket használnak, így nehézfém, formaldehid és alkilfenol-etoxilátoktól (APE) mentes a nyomat. A  töltet 100 % allergia-, és atkamentes szilikonizált poliésztergolyó. Ismerd meg Helkát A foltos (iromba) cica Lujzi legjobb barátnője, nagyszájú, talpraesett kiscica, szeret ölelkezni.

  HozzádEltávolít

  Apor, a méhecske – marokpárna

  4.490 Ft

  L I M I T Á L T   K I A D Á S Egy maroknyi szeretet minden debaba KRAFT pihe-puha, ölelgetni való cicás marokpárna. Babakorban alvótárs, óvodában jóbarát, doktornéninél bajtárs, felnőttkorban gyermekkori emlékek őrzője. Méretének köszönhetően elfér egy zsebben is, így bárhová magatokkal vihetitek. Egyedi, jellegzetes debaba KRAFT grafika, élénk színek, kézzel varrt kiváló minőségű anyagok. A szublimációs eljárásnak köszönhetően rendkívül strapabíró, emiatt a klasszikus plüssfigurákkal ellentétben könnyen tisztítható – mosógépben mosható 40 fokon, szárítógépben szárítható! Oeko-tex Standard 100-as minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, 100% pamut termék.

  De mit jelent az, hogy Oeko-tex, és a festék, amivel nyomva van, nem ártalmas a kisbabákra? Az OEKO-TEX® védjegy a végfelhasználók számára azt jelzi, hogy a termék ártalmas anyagokat nem tartalmaz, ezért biztonságos és bőrbarát, így a védjegy a döntéshozatal fontos eszköze lehet textiltermékek vásárlásakor. A bőr természetes pH-ja  savas, ha ez megbomlik, a bőr védekező képessége csökken, és sebezhetőbbé válik, ami ekcémát, allergiát vagy más bőrirrítációt okozhat. Kisbabák és gyerekek esetében ez fokozottan igaz. A bőr védelmét a hidrolipid réteg látja el, ez azonban kisebb mértékben termelődik a babáknál és a gyerekeknél, mint a felnőtteknél. Ezért az Oeko-Tex minősített anyagoknak bőrbarát pH-értékűeknek kell lenniük. A nyomtatás során vízbázisú pigmentfestéket használnak, így nehézfém, formaldehid és alkilfenol-etoxilátoktól (APE) mentes a nyomat. A  töltet 100 % allergia-, és atkamentes szilikonizált poliésztergolyó.

  HozzádEltávolít

  Zengő, a méhecske – marokpárna

  4.490 Ft

  L I M I T Á L T   K I A D Á S Egy maroknyi szeretet minden debaba KRAFT pihe-puha, ölelgetni való cicás marokpárna. Babakorban alvótárs, óvodában jóbarát, doktornéninél bajtárs, felnőttkorban gyermekkori emlékek őrzője. Méretének köszönhetően elfér egy zsebben is, így bárhová magatokkal vihetitek. Egyedi, jellegzetes debaba KRAFT grafika, élénk színek, kézzel varrt kiváló minőségű anyagok. A szublimációs eljárásnak köszönhetően rendkívül strapabíró, emiatt a klasszikus plüssfigurákkal ellentétben könnyen tisztítható – mosógépben mosható 40 fokon, szárítógépben szárítható! Oeko-tex Standard 100-as minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, 100% pamut termék.

  De mit jelent az, hogy Oeko-tex, és a festék, amivel nyomva van, nem ártalmas a kisbabákra? Az OEKO-TEX® védjegy a végfelhasználók számára azt jelzi, hogy a termék ártalmas anyagokat nem tartalmaz, ezért biztonságos és bőrbarát, így a védjegy a döntéshozatal fontos eszköze lehet textiltermékek vásárlásakor. A bőr természetes pH-ja  savas, ha ez megbomlik, a bőr védekező képessége csökken, és sebezhetőbbé válik, ami ekcémát, allergiát vagy más bőrirrítációt okozhat. Kisbabák és gyerekek esetében ez fokozottan igaz. A bőr védelmét a hidrolipid réteg látja el, ez azonban kisebb mértékben termelődik a babáknál és a gyerekeknél, mint a felnőtteknél. Ezért az Oeko-Tex minősített anyagoknak bőrbarát pH-értékűeknek kell lenniük. A nyomtatás során vízbázisú pigmentfestéket használnak, így nehézfém, formaldehid és alkilfenol-etoxilátoktól (APE) mentes a nyomat. A  töltet 100 % allergia-, és atkamentes szilikonizált poliésztergolyó.

  HozzádEltávolít

  Bodza, a méhecske – marokpárna

  4.490 Ft

  L I M I T Á L T   K I A D Á S Egy maroknyi szeretet minden debaba KRAFT pihe-puha, ölelgetni való cicás marokpárna. Babakorban alvótárs, óvodában jóbarát, doktornéninél bajtárs, felnőttkorban gyermekkori emlékek őrzője. Méretének köszönhetően elfér egy zsebben is, így bárhová magatokkal vihetitek. Egyedi, jellegzetes debaba KRAFT grafika, élénk színek, kézzel varrt kiváló minőségű anyagok. A szublimációs eljárásnak köszönhetően rendkívül strapabíró, emiatt a klasszikus plüssfigurákkal ellentétben könnyen tisztítható – mosógépben mosható 40 fokon, szárítógépben szárítható! Oeko-tex Standard 100-as minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, 100% pamut termék.

  De mit jelent az, hogy Oeko-tex, és a festék, amivel nyomva van, nem ártalmas a kisbabákra? Az OEKO-TEX® védjegy a végfelhasználók számára azt jelzi, hogy a termék ártalmas anyagokat nem tartalmaz, ezért biztonságos és bőrbarát, így a védjegy a döntéshozatal fontos eszköze lehet textiltermékek vásárlásakor. A bőr természetes pH-ja  savas, ha ez megbomlik, a bőr védekező képessége csökken, és sebezhetőbbé válik, ami ekcémát, allergiát vagy más bőrirrítációt okozhat. Kisbabák és gyerekek esetében ez fokozottan igaz. A bőr védelmét a hidrolipid réteg látja el, ez azonban kisebb mértékben termelődik a babáknál és a gyerekeknél, mint a felnőtteknél. Ezért az Oeko-Tex minősített anyagoknak bőrbarát pH-értékűeknek kell lenniük. A nyomtatás során vízbázisú pigmentfestéket használnak, így nehézfém, formaldehid és alkilfenol-etoxilátoktól (APE) mentes a nyomat. A  töltet 100 % allergia-, és atkamentes szilikonizált poliésztergolyó.

  HozzádEltávolít

Babakártya

 • *

  Monokróm babakártya

  5.490 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap ) A babák vizuális érzékelése csecsemőkortól 3 éves korig fejlődik a legintenzívebben. Életük első fél évében hatalmas fejlődésen megy keresztül az idegrendszerük, és ezáltal a látásuk is: három hónapos korukig csak az ún. akromatikus színeket érzékelik, (fekete-fehér-szürke) illetve a fény-árnyék kontraszt által megteremtett formákat. Vagyis ha azt mondjuk, monokróm kontrasztkártya, definiálnunk kell mit jelent a monokróm és milyen kontrasztról is van szó, hiszen  egy komplementer kontrasztot még nem érzékelnek a kisbabák. Egy kontraszt lehet magában való, fény-árnyék, sötét-világos, hideg-meleg, komplementer, szimultán, minőségi vagy mennyiségi. Akkor lesznek a babakártyák valóban fejlesztő kártyák, ha fény-árnyék kontraszttal megjelenített grafikát használunk. A kutatásokból (The visual response of the human newborn to linear contour - Kessen, Haith, & Salapatek, 1970) az is kiderült, hogy a lekerekített élek sokkal tovább megragadják a figyelmüket, mint az egyenes vonalak, szögletes vagy hegyes formák. Éppen ezért úgy alkottuk meg a babakártyákat, hogy a lapok egyik oldalán egyszerűbb, kerekded formaábrázolással jelenítettük meg az állatokat, a kártyák másik oldalán pedig egy sokkal részletgazdagabb grafikát álmodtunk meg. Így egy olyan látás-, és idegrendszer fejlesztő kártyacsomagot alkottunk meg, amely sokáig leköti a baba figyelmét.  Az első szín, amit az akromatikus színektől meg tudnak különböztetni, (körülbelül három-négy hónapos korban) az a piros, de négy-öt hónapos korukra a többi színt is felismerik és megkülönböztetik. Így ha már kinőttetek a babakártyás korból, a puha, színes babakönyv lesz a legújabb kedvencetek, hiszen a figurák és grafikák megegyeznek a babakártyákon található illusztrációkkal, a színek viszont magasabb szintű fejlesztést tesznek lehetővé. A monokróm nem azt jelenti, hogy fekete-fehér! A görög „monosz” = egyforma, egyetlen és „khróma” = szín szavakból ered, vagyis azt jelenti, egyetlen szín.  Így tehát ha azt mondjuk egy babaszobára, hogy monokróm, az nem azt jelenti, hogy fekete-fehér, hanem azt, hogy egyetlen színből és annak árnyalataiből áll. Így lehet monokróm egy menta, egy rózsaszín vagy egy sárga babaszoba is. 

  HozzádEltávolít

  Hónapkártya

  4.990 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap ) Talán semmi nem változik olyan gyorsan, mint ahogyan a kisbabák fejlődnek egy év alatt. Segítünk megőrizni a gyorsan múló pillanatokat a hónapkártyákkal: tedd kisbabád mellé ezeket a színes, vidám debabás karakterekkel tervezett kártyákat és minden hónapban készíts egy fotót. Ne felejtsd el ráírni a dátumot sem, hidd el, pár év múlva nehezebb lesz visszaemlékezni, hogy mikor volt pontosan 5 vagy 11 hónapos a kisbabád.  12 fotó, amely évek múltán megható emlék lesz.

  HozzádEltávolít

  Megérkeztem kártya

  2.490 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap ) Számos dokumentum, a kórházi karszalag és a szíved is őrzi kisbabád születésének helyét, idejét, azonban ha ezeket az adatokat erre a meseszép megérkeztem kártyára írod, az otthonod bármely pontján is őrizheti majd e kedves emléket. Tedd képkeretbe, vagy csak helyezd el egy polcon, bármikor rápillantasz majd, mosolyogni fogsz.

  HozzádEltávolít

Textil babakönyv

 • *

  Textil babakönyv

  6.990 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap ) A textil babakönyv lesz a legújabb kedvenc terméketek, hiszen fejleszti a színlátást, puha, könnyű és egy mozdulattal teljesen összehajtható, így bárhová magatokkal vihetitek. Ugyanazok az ismerős grafikák találhatók rajta, mint a babakártyán, a színek miatt azonban magasabb szintű fejlesztést tesznek lehetővé. Miért készítettünk - és mi miért tartjuk jobbnak a - leporello (= harmonikaszerűen szétnyitható) textil babakönyvet a lapozható helyett? A fejét már tartani tudó baba az alkarján támaszkodva nem tudja még lapozni a könyveket, de ha te kihajtva elé teszed a debaba KRAFT textil babakönyvet, egyszerre négy színes, izgalmas és kedves oldalt is láthat egyszerre. A rácsos ágy rácsain átbújtatva is használhatod, vagy a babakocsira téve szintén sokáig leköthető a babák figyelme. Egy babygym-re erősítve pedig a hátukon fekvő babák is örömüket lelhetik benne. Csendeskönyv, nincs benne semmilyen hangot adó vagy zajt keltő rész, és nem tartalmaz apró, leeső alkatrészeket sem. Fejleszti a képzelőerőt, mert előre megírt szövegek, vagy történetek sem találhatók benne. Minden debaba KRAFT állatkát elneveztünk és valódi személyiséggel ruháztunk fel, így ezek nagyon jó kiindulóalapok lehetnek egy-egy mese kitalálásakor. Kattints ide, hogy megismerd az állatkákat. Benedek pingvint egy fenyőfa takarja el, így egy kis kukucs-játék is játszható vele. 8 oldal, lekerekített élek, pamut anyag bababarát festékkel nyomtatva. A tökéletes ajándék, ha babalátogatóba mész. A textil babakönyv mellett több mindent vinnél? Olvasd el a TOP 10 babaváró ajándékötletet itt.

  HozzádEltávolít

Rágóka

 • *

  Kende, a róka – rágóka

  2.790 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap ) A natúr bükkfából készült debaba KRAFT rókás rágóka gyengéd az ínyekhez, így hatalmas megkönnyebbülést jelenthet a kicsiknek fogzás idején. Nem tartalmaz apró, leeső vagy mozgó alkatrészt, így biztonságos a használata. Azáltal, hogy a szájukhoz emelik a babák, fejlődik a szem-kéz koordinációjuk, ráadásul a bükkfa, - amely a debaba KRAFT fa rágókák alapanyaga - 100%-ban természetes, natúr anyag és strapabíróbb más (puha) fafajokkal szemben. (Nem tartalmaz olyan természetes módon előforduló olajos anyagokat, amik károsak lehetnek a babákra.) A natúr, kezeletlen bükkfát 100% tisztaságú kókuszolajjal felületkezeljük, hogy lezárjuk a pórusokat, ezáltal a szennyeződések ne juthassanak be a fába.

  HozzádEltávolít

  Lujzi, a cica – rágóka

  2.790 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap ) A natúr bükkfából készült debaba KRAFT cicás rágóka gyengéd az ínyekhez, így hatalmas megkönnyebbülést jelenthet a kicsiknek fogzás idején. Nem tartalmaz apró, leeső vagy mozgó alkatrészt, így biztonságos a használata. Azáltal, hogy a szájukhoz emelik a babák, fejlődik a szem-kéz koordinációjuk, ráadásul a bükkfa, - amely a debaba KRAFT fa rágókák alapanyaga - 100%-ban természetes, natúr anyag és strapabíróbb más (puha) fafajokkal szemben. (Nem tartalmaz olyan természetes módon előforduló olajos anyagokat, amik károsak lehetnek a babákra.) A natúr, kezeletlen bükkfát 100% tisztaságú kókuszolajjal felületkezeljük, hogy lezárjuk a pórusokat, ezáltal a szennyeződések ne juthassanak be a fába.

  HozzádEltávolít

  Lelle, a nyuszi – rágóka

  2.790 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap ) A natúr bükkfából készült debaba KRAFT nyuszis rágóka gyengéd az ínyekhez, így hatalmas megkönnyebbülést jelenthet a kicsiknek fogzás idején. Nem tartalmaz apró, leeső vagy mozgó alkatrészt, így biztonságos a használata. Azáltal, hogy a szájukhoz emelik a babák, fejlődik a szem-kéz koordinációjuk, ráadásul a bükkfa, - amely a debaba KRAFT fa rágókák alapanyaga - 100%-ban természetes, natúr anyag és strapabíróbb más (puha) fafajokkal szemben. (Nem tartalmaz olyan természetes módon előforduló olajos anyagokat, amik károsak lehetnek a babákra.) A natúr, kezeletlen bükkfát 100% tisztaságú kókuszolajjal felületkezeljük, hogy lezárjuk a pórusokat, ezáltal a szennyeződések ne juthassanak be a fába.

  HozzádEltávolít

  Lenka, a gepárd – rágóka

  2.790 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap ) A natúr bükkfából készült debaba KRAFT gepárdos rágóka gyengéd az ínyekhez, így hatalmas megkönnyebbülést jelenthet a kicsiknek fogzás idején. Nem tartalmaz apró, leeső vagy mozgó alkatrészt, így biztonságos a használata. Azáltal, hogy a szájukhoz emelik a babák, fejlődik a szem-kéz koordinációjuk, ráadásul a bükkfa, - amely a debaba KRAFT fa rágókák alapanyaga - 100%-ban természetes, natúr anyag és strapabíróbb más (puha) fafajokkal szemben. (Nem tartalmaz olyan természetes módon előforduló olajos anyagokat, amik károsak lehetnek a babákra.) A natúr, kezeletlen bükkfát 100% tisztaságú kókuszolajjal felületkezeljük, hogy lezárjuk a pórusokat, ezáltal a szennyeződések ne juthassanak be a fába.

  HozzádEltávolít

  Benedek, a pingvin – rágóka

  2.790 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap ) A natúr bükkfából készült debaba KRAFT pingvines rágóka gyengéd az ínyekhez, így hatalmas megkönnyebbülést jelenthet a kicsiknek fogzás idején. Nem tartalmaz apró, leeső vagy mozgó alkatrészt, így biztonságos a használata. Azáltal, hogy a szájukhoz emelik a babák, fejlődik a szem-kéz koordinációjuk, ráadásul a bükkfa, - amely a debaba KRAFT fa rágókák alapanyaga - 100%-ban természetes, natúr anyag és strapabíróbb más (puha) fafajokkal szemben. (Nem tartalmaz olyan természetes módon előforduló olajos anyagokat, amik károsak lehetnek a babákra.) A natúr, kezeletlen bükkfát 100% tisztaságú kókuszolajjal felületkezeljük, hogy lezárjuk a pórusokat, ezáltal a szennyeződések ne juthassanak be a fába.

  HozzádEltávolít

  Huba, a lajhár – rágóka

  2.790 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap ) A natúr bükkfából készült debaba KRAFT lajháros rágóka gyengéd az ínyekhez, így hatalmas megkönnyebbülést jelenthet a kicsiknek fogzás idején. Nem tartalmaz apró, leeső vagy mozgó alkatrészt, így biztonságos a használata. Azáltal, hogy a szájukhoz emelik a babák, fejlődik a szem-kéz koordinációjuk, ráadásul a bükkfa, - amely a debaba KRAFT fa rágókák alapanyaga - 100%-ban természetes, natúr anyag és strapabíróbb más (puha) fafajokkal szemben. (Nem tartalmaz olyan természetes módon előforduló olajos anyagokat, amik károsak lehetnek a babákra.) A natúr, kezeletlen bükkfát 100% tisztaságú kókuszolajjal felületkezeljük, hogy lezárjuk a pórusokat, ezáltal a szennyeződések ne juthassanak be a fába.

  HozzádEltávolít

Muszlinkendő

 • *

  Világos szürke színű – muszlinkendő

  2.790 Ft

  legeslegpuhább anyag, amivel a babák találkozhatnak, az a debaba KRAFT muszlinkendő - vagy ismertebb nevén textilpelenka. Elengedhetetlen termékek a kisbabás családoknál, hiszen több funkciósak: szuper nedvszívó képességük miatt büfiztető kendőként tökéletesen használhatók, de nyári melegben könnyű takaróként, a babakocsiban/autóban napellenzőként is megállják a helyüket. A többi textilpelenkával ellentétben - 62 cm-es méretüknek köszönhetően - tökéletesen illeszkednek a 60 cm széles kiságyhoz, így a babák feje alá kényelmesen elhelyezhetők. Minden muszlinkendőnk Öko-tex Standard 100-as minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, prémium pamut muszlin anyagból készült.

  TIPP: Ugyanabból az anyagból készülnek, mint a szundikendők - így választhatsz hozzá színben passzolót, hogy teljes és egységes legyen a kollekció.

  HozzádEltávolít

  Sötét menta színű – muszlinkendő

  2.790 Ft

  legeslegpuhább anyag, amivel a babák találkozhatnak, az a debaba KRAFT muszlinkendő - vagy ismertebb nevén textilpelenka. Elengedhetetlen termékek a kisbabás családoknál, hiszen több funkciósak: szuper nedvszívó képességük miatt büfiztető kendőként tökéletesen használhatók, de nyári melegben könnyű takaróként, a babakocsiban/autóban napellenzőként is megállják a helyüket. A többi textilpelenkával ellentétben - 62 cm-es méretüknek köszönhetően - tökéletesen illeszkednek a 60 cm széles kiságyhoz, így a babák feje alá kényelmesen elhelyezhetők. Minden muszlinkendőnk Öko-tex Standard 100-as minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, prémium pamut muszlin anyagból készült.

  TIPP: Ugyanabból az anyagból készülnek, mint a szundikendők - így választhatsz hozzá színben passzolót, hogy teljes és egységes legyen a kollekció.

  HozzádEltávolít

  Terrakotta színű – muszlinkendő

  2.790 Ft

  legeslegpuhább anyag, amivel a babák találkozhatnak, az a debaba KRAFT muszlinkendő - vagy ismertebb nevén textilpelenka. Elengedhetetlen termékek a kisbabás családoknál, hiszen több funkciósak: szuper nedvszívó képességük miatt büfiztető kendőként tökéletesen használhatók, de nyári melegben könnyű takaróként, a babakocsiban/autóban napellenzőként is megállják a helyüket. A többi textilpelenkával ellentétben - 62 cm-es méretüknek köszönhetően - tökéletesen illeszkednek a 60 cm széles kiságyhoz, így a babák feje alá kényelmesen elhelyezhetők. Minden muszlinkendőnk Öko-tex Standard 100-as minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, prémium pamut muszlin anyagból készült.

  TIPP: Ugyanabból az anyagból készülnek, mint a szundikendők - így választhatsz hozzá színben passzolót, hogy teljes és egységes legyen a kollekció.

  HozzádEltávolít

  Mustár sárga színű – muszlinkendő

  2.790 Ft

  legeslegpuhább anyag, amivel a babák találkozhatnak, az a debaba KRAFT muszlinkendő - vagy ismertebb nevén textilpelenka. Elengedhetetlen termékek a kisbabás családoknál, hiszen több funkciósak: szuper nedvszívó képességük miatt büfiztető kendőként tökéletesen használhatók, de nyári melegben könnyű takaróként, a babakocsiban/autóban napellenzőként is megállják a helyüket. A többi textilpelenkával ellentétben - 62 cm-es méretüknek köszönhetően - tökéletesen illeszkednek a 60 cm széles kiságyhoz, így a babák feje alá kényelmesen elhelyezhetők. Minden muszlinkendőnk Öko-tex Standard 100-as minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, prémium pamut muszlin anyagból készült.

  TIPP: Ugyanabból az anyagból készülnek, mint a szundikendők - így választhatsz hozzá színben passzolót, hogy teljes és egységes legyen a kollekció.

  HozzádEltávolít

  Meleg fehér színű – muszlinkendő

  2.790 Ft

  legeslegpuhább anyag, amivel a babák találkozhatnak, az a debaba KRAFT muszlinkendő - vagy ismertebb nevén textilpelenka. Elengedhetetlen termékek a kisbabás családoknál, hiszen több funkciósak: szuper nedvszívó képességük miatt büfiztető kendőként tökéletesen használhatók, de nyári melegben könnyű takaróként, a babakocsiban/autóban napellenzőként is megállják a helyüket. A többi textilpelenkával ellentétben - 62 cm-es méretüknek köszönhetően - tökéletesen illeszkednek a 60 cm széles kiságyhoz, így a babák feje alá kényelmesen elhelyezhetők. Minden muszlinkendőnk Öko-tex Standard 100-as minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, prémium pamut muszlin anyagból készült.

  TIPP: Ugyanabból az anyagból készülnek, mint a szundikendők - így választhatsz hozzá színben passzolót, hogy teljes és egységes legyen a kollekció.

  HozzádEltávolít

Mintás muszlinkendő

 • *

  Barka őzike mintás muszlinkendő

  4.590 Ft

  A debaba KRAFT muszlinkendők strapabírók, hiszen ugyanabból a muszlin anyagból készülnek, mint az egyszínűek, a mintának köszönhetően azonban nem feltűnőek az esetleges foltok. Nem kell őket “félretenni” különleges alkalmakra, ezek használati tárgyak, azért vannak, hogy megkönnyítsék a mindennapokat. Ráadásul még szépek is. Egyszóval tökéletes darabok. Az új nyomtatási technológiának köszönhetően a festék pigmentek vízbázisúak, és - mint ahogy maga a muszlin anyag is - Oeko -tex tanúsítvánnyal rendelkezik. Vagyis ártalmatlanok a babákra és a környezetre is, így nyugodtan rágcsálhatják a legkisebbek. Mi így (is) vigyázunk a következő generációra.

  TIPP: Ugyanabból az anyagból készülnek, mint a szundikendők - így választhatsz hozzá színben passzolót, hogy teljes és egységes legyen a kollekció.

  HozzádEltávolít

  Lenka gepárd mintás muszlinkendő

  4.590 Ft

  A debaba KRAFT muszlinkendők strapabírók, hiszen ugyanabból a muszlin anyagból készülnek, mint az egyszínűek, a mintának köszönhetően azonban nem feltűnőek az esetleges foltok. Nem kell őket “félretenni” különleges alkalmakra, ezek használati tárgyak, azért vannak, hogy megkönnyítsék a mindennapokat. Ráadásul még szépek is. Egyszóval tökéletes darabok. Az új nyomtatási technológiának köszönhetően a festék pigmentek vízbázisúak, és - mint ahogy maga a muszlin anyag is - Oeko -tex tanúsítvánnyal rendelkezik. Vagyis ártalmatlanok a babákra és a környezetre is, így nyugodtan rágcsálhatják a legkisebbek. Mi így (is) vigyázunk a következő generációra.

  TIPP: Ugyanabból az anyagból készülnek, mint a szundikendők - így választhatsz hozzá színben passzolót, hogy teljes és egységes legyen a kollekció.

  HozzádEltávolít

  Lelle nyuszi mintás muszlinkendő

  4.590 Ft

  A debaba KRAFT muszlinkendők strapabírók, hiszen ugyanabból a muszlin anyagból készülnek, mint az egyszínűek, a mintának köszönhetően azonban nem feltűnőek az esetleges foltok. Nem kell őket “félretenni” különleges alkalmakra, ezek használati tárgyak, azért vannak, hogy megkönnyítsék a mindennapokat. Ráadásul még szépek is. Egyszóval tökéletes darabok. Az új nyomtatási technológiának köszönhetően a festék pigmentek vízbázisúak, és - mint ahogy maga a muszlin anyag is - Oeko -tex tanúsítvánnyal rendelkezik. Vagyis ártalmatlanok a babákra és a környezetre is, így nyugodtan rágcsálhatják a legkisebbek. Mi így (is) vigyázunk a következő generációra.

  TIPP: Ugyanabból az anyagból készülnek, mint a szundikendők - így választhatsz hozzá színben passzolót, hogy teljes és egységes legyen a kollekció.

  HozzádEltávolít

  Kende róka mintás muszlinkendő

  4.590 Ft

  A debaba KRAFT muszlinkendők strapabírók, hiszen ugyanabból a muszlin anyagból készülnek, mint az egyszínűek, a mintának köszönhetően azonban nem feltűnőek az esetleges foltok. Nem kell őket “félretenni” különleges alkalmakra, ezek használati tárgyak, azért vannak, hogy megkönnyítsék a mindennapokat. Ráadásul még szépek is. Egyszóval tökéletes darabok. Az új nyomtatási technológiának köszönhetően a festék pigmentek vízbázisúak, és - mint ahogy maga a muszlin anyag is - Oeko -tex tanúsítvánnyal rendelkezik. Vagyis ártalmatlanok a babákra és a környezetre is, így nyugodtan rágcsálhatják a legkisebbek. Mi így (is) vigyázunk a következő generációra.

  TIPP: Ugyanabból az anyagból készülnek, mint a szundikendők - így választhatsz hozzá színben passzolót, hogy teljes és egységes legyen a kollekció.

  HozzádEltávolít

  Benedek pingvin mintás muszlinkendő

  4.590 Ft

  A debaba KRAFT muszlinkendők strapabírók, hiszen ugyanabból a muszlin anyagból készülnek, mint az egyszínűek, a mintának köszönhetően azonban nem feltűnőek az esetleges foltok. Nem kell őket “félretenni” különleges alkalmakra, ezek használati tárgyak, azért vannak, hogy megkönnyítsék a mindennapokat. Ráadásul még szépek is. Egyszóval tökéletes darabok. Az új nyomtatási technológiának köszönhetően a festék pigmentek vízbázisúak, és - mint ahogy maga a muszlin anyag is - Oeko -tex tanúsítvánnyal rendelkezik. Vagyis ártalmatlanok a babákra és a környezetre is, így nyugodtan rágcsálhatják a legkisebbek. Mi így (is) vigyázunk a következő generációra.

  TIPP: Ugyanabból az anyagból készülnek, mint a szundikendők - így választhatsz hozzá színben passzolót, hogy teljes és egységes legyen a kollekció.

  HozzádEltávolít

Mintás muszlinkendő csomag

 • *

  Kende rókás – muszlinkendő csomag ( 1db mintás, 1 db egyszínű )

  6.990 Ft

  A debaba KRAFT muszlinkendők strapabírók, hiszen ugyanabból a muszlin anyagból készülnek, mint az egyszínűek, a mintának köszönhetően azonban nem feltűnőek az esetleges foltok. Nem kell őket “félretenni” különleges alkalmakra, ezek használati tárgyak, azért vannak, hogy megkönnyítsék a mindennapokat. Ráadásul még szépek is. Egyszóval tökéletes darabok. Az új nyomtatási technológiának köszönhetően a festék pigmentek vízbázisúak, és - mint ahogy maga a muszlin anyag is - Oeko -tex tanúsítvánnyal rendelkezik. Vagyis ártalmatlanok a babákra és a környezetre is, így nyugodtan rágcsálhatják a legkisebbek. Mi így (is) vigyázunk a következő generációra.

  TIPP: Ugyanabból az anyagból készülnek, mint a szundikendők - így választhatsz hozzá színben passzolót, hogy teljes és egységes legyen a kollekció.

  HozzádEltávolít

  Lenka gepárdos – muszlinkendő csomag ( 1db mintás, 1 db egyszínű )

  6.990 Ft

  A debaba KRAFT muszlinkendők strapabírók, hiszen ugyanabból a muszlin anyagból készülnek, mint az egyszínűek, a mintának köszönhetően azonban nem feltűnőek az esetleges foltok. Nem kell őket “félretenni” különleges alkalmakra, ezek használati tárgyak, azért vannak, hogy megkönnyítsék a mindennapokat. Ráadásul még szépek is. Egyszóval tökéletes darabok. Az új nyomtatási technológiának köszönhetően a festék pigmentek vízbázisúak, és - mint ahogy maga a muszlin anyag is - Oeko -tex tanúsítvánnyal rendelkezik. Vagyis ártalmatlanok a babákra és a környezetre is, így nyugodtan rágcsálhatják a legkisebbek. Mi így (is) vigyázunk a következő generációra.

  TIPP: Ugyanabból az anyagból készülnek, mint a szundikendők - így választhatsz hozzá színben passzolót, hogy teljes és egységes legyen a kollekció.

  HozzádEltávolít

  Barka őzikés – muszlinkendő csomag ( 1db mintás, 1 db egyszínű )

  6.990 Ft

  A debaba KRAFT muszlinkendők strapabírók, hiszen ugyanabból a muszlin anyagból készülnek, mint az egyszínűek, a mintának köszönhetően azonban nem feltűnőek az esetleges foltok. Nem kell őket “félretenni” különleges alkalmakra, ezek használati tárgyak, azért vannak, hogy megkönnyítsék a mindennapokat. Ráadásul még szépek is. Egyszóval tökéletes darabok. Az új nyomtatási technológiának köszönhetően a festék pigmentek vízbázisúak, és - mint ahogy maga a muszlin anyag is - Oeko -tex tanúsítvánnyal rendelkezik. Vagyis ártalmatlanok a babákra és a környezetre is, így nyugodtan rágcsálhatják a legkisebbek. Mi így (is) vigyázunk a következő generációra.

  TIPP: Ugyanabból az anyagból készülnek, mint a szundikendők - így választhatsz hozzá színben passzolót, hogy teljes és egységes legyen a kollekció.

  HozzádEltávolít

  Benedek pingvines – muszlinkendő csomag ( 1db mintás, 1 db egyszínű )

  6.990 Ft

  A debaba KRAFT muszlinkendők strapabírók, hiszen ugyanabból a muszlin anyagból készülnek, mint az egyszínűek, a mintának köszönhetően azonban nem feltűnőek az esetleges foltok. Nem kell őket “félretenni” különleges alkalmakra, ezek használati tárgyak, azért vannak, hogy megkönnyítsék a mindennapokat. Ráadásul még szépek is. Egyszóval tökéletes darabok. Az új nyomtatási technológiának köszönhetően a festék pigmentek vízbázisúak, és - mint ahogy maga a muszlin anyag is - Oeko -tex tanúsítvánnyal rendelkezik. Vagyis ártalmatlanok a babákra és a környezetre is, így nyugodtan rágcsálhatják a legkisebbek. Mi így (is) vigyázunk a következő generációra.

  TIPP: Ugyanabból az anyagból készülnek, mint a szundikendők - így választhatsz hozzá színben passzolót, hogy teljes és egységes legyen a kollekció.

  HozzádEltávolít

Polár takaró

 • *

  Lenka gepárdos – polártakaró

  11.990 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap ) A pihe-puha, meleg, de mégis könnyű takarók egyik oldalukon debaba KRAFT grafikával vannak nyomva, a másik oldaluk egyszínű micropolár. Tökéletes társ egy babakocsis séta közben, ősszel egy kirándulás alkalmával, vagy egy hűvösebb nyárestén, de a délutáni alvás sem olyan édes nélküle. Készülj fel rá, hogy lépten-nyomon meg fogják kérdezni tőled a babakocsis séták alkalmával, hogy hol vetted a takarót.

  TIPP: Mindenképpen válassz hozzá egy marokpárnát vagy szundikendőt, hiszen minden takaró mintáján egy debaba KRAFT állatka bújik meg.

  HozzádEltávolít

Pamut takaró

 • *

  Bernárd, a maci – pamut takaró

  11.990 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap )

  Megérkezett a várva várt, megújult mintás debaba KRAFT puha, vékony babatakaró! Készülj fel rá, hogy lépten-nyomon meg fogják kérdezni tőled a babakocsis séták alkalmával, hogy hol vetted, hiszen minden takaró cuki állatkás mintáján egy debaba KRAFT kisállat bújik meg - ezért ha választasz hozzá szundikendőt vagy marokpárnát is, teljes lesz a kollekció!
  Mi azért szeretjük, mert
  • mindkét oldala puha pamut
  • az egyik oldalán gyönyörű mintás, a másik oldala egyszínű muszlin anyag
  • épp annyira meleg, hogy ha fúj picit a szél, vagy este lehűlt a levegő nyáron, tökéletesen elegendőnek bizonyul, hiszen vastagabb, mint egy muszlinkendő, de vékonyabb, mint a polártakaró
  • babakocsis séták alkalmával árnyékolóként is használható
  • lekerekített sarkai vannak, ezáltal sokkal barátságosabb megjelenésű
  • a státuszvizsgálatok alkalmával félbehajtva fektetheted erre a babád
  • méretének köszönhetően (70x100cm) egészen 3 éves korig használható
   

  TIPP: Mindenképpen válassz hozzá egy marokpárnát vagy szundikendőt, hiszen minden takaró mintáján egy debaba KRAFT állatka bújik meg.

  HozzádEltávolít

  Kende, a róka – pamut takaró

  11.990 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap )

  Megérkezett a várva várt, megújult mintás debaba KRAFT puha, vékony babatakaró! Készülj fel rá, hogy lépten-nyomon meg fogják kérdezni tőled a babakocsis séták alkalmával, hogy hol vetted, hiszen minden takaró cuki állatkás mintáján egy debaba KRAFT kisállat bújik meg - ezért ha választasz hozzá szundikendőt vagy marokpárnát is, teljes lesz a kollekció!
  Mi azért szeretjük, mert
  • mindkét oldala puha pamut
  • az egyik oldalán gyönyörű mintás, a másik oldala egyszínű muszlin anyag
  • épp annyira meleg, hogy ha fúj picit a szél, vagy este lehűlt a levegő nyáron, tökéletesen elegendőnek bizonyul, hiszen vastagabb, mint egy muszlinkendő, de vékonyabb, mint a polártakaró
  • babakocsis séták alkalmával árnyékolóként is használható
  • lekerekített sarkai vannak, ezáltal sokkal barátságosabb megjelenésű
  • a státuszvizsgálatok alkalmával félbehajtva fektetheted erre a babád
  • méretének köszönhetően (70x100cm) egészen 3 éves korig használható
   

  TIPP: Mindenképpen válassz hozzá egy marokpárnát vagy szundikendőt, hiszen minden takaró mintáján egy debaba KRAFT állatka bújik meg.

  HozzádEltávolít

  Lenka, a gepárd – pamut takaró

  11.990 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap )

  Megérkezett a várva várt, megújult mintás debaba KRAFT puha, vékony babatakaró! Készülj fel rá, hogy lépten-nyomon meg fogják kérdezni tőled a babakocsis séták alkalmával, hogy hol vetted, hiszen minden takaró cuki állatkás mintáján egy debaba KRAFT kisállat bújik meg - ezért ha választasz hozzá szundikendőt vagy marokpárnát is, teljes lesz a kollekció!
  Mi azért szeretjük, mert
  • mindkét oldala puha pamut
  • az egyik oldalán gyönyörű mintás, a másik oldala egyszínű muszlin anyag
  • épp annyira meleg, hogy ha fúj picit a szél, vagy este lehűlt a levegő nyáron, tökéletesen elegendőnek bizonyul, hiszen vastagabb, mint egy muszlinkendő, de vékonyabb, mint a polártakaró
  • babakocsis séták alkalmával árnyékolóként is használható
  • lekerekített sarkai vannak, ezáltal sokkal barátságosabb megjelenésű
  • a státuszvizsgálatok alkalmával félbehajtva fektetheted erre a babád
  • méretének köszönhetően (70x100cm) egészen 3 éves korig használható
   

  TIPP: Mindenképpen válassz hozzá egy marokpárnát vagy szundikendőt, hiszen minden takaró mintáján egy debaba KRAFT állatka bújik meg.

  HozzádEltávolít

  Huba, a lajhár – pamut takaró

  11.990 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap )

  Megérkezett a várva várt, megújult mintás debaba KRAFT puha, vékony babatakaró! Készülj fel rá, hogy lépten-nyomon meg fogják kérdezni tőled a babakocsis séták alkalmával, hogy hol vetted, hiszen minden takaró cuki állatkás mintáján egy debaba KRAFT kisállat bújik meg - ezért ha választasz hozzá szundikendőt vagy marokpárnát is, teljes lesz a kollekció!
  Mi azért szeretjük, mert
  • mindkét oldala puha pamut
  • az egyik oldalán gyönyörű mintás, a másik oldala egyszínű muszlin anyag
  • épp annyira meleg, hogy ha fúj picit a szél, vagy este lehűlt a levegő nyáron, tökéletesen elegendőnek bizonyul, hiszen vastagabb, mint egy muszlinkendő, de vékonyabb, mint a polártakaró
  • babakocsis séták alkalmával árnyékolóként is használható
  • lekerekített sarkai vannak, ezáltal sokkal barátságosabb megjelenésű
  • a státuszvizsgálatok alkalmával félbehajtva fektetheted erre a babád
  • méretének köszönhetően (70x100cm) egészen 3 éves korig használható
   

  TIPP: Mindenképpen válassz hozzá egy marokpárnát vagy szundikendőt, hiszen minden takaró mintáján egy debaba KRAFT állatka bújik meg.

  HozzádEltávolít

  Lelle, a nyuszi – pamut takaró

  11.990 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap )

  Megérkezett a várva várt, megújult mintás debaba KRAFT puha, vékony babatakaró! Készülj fel rá, hogy lépten-nyomon meg fogják kérdezni tőled a babakocsis séták alkalmával, hogy hol vetted, hiszen minden takaró cuki állatkás mintáján egy debaba KRAFT kisállat bújik meg - ezért ha választasz hozzá szundikendőt vagy marokpárnát is, teljes lesz a kollekció!
  Mi azért szeretjük, mert
  • mindkét oldala puha pamut
  • az egyik oldalán gyönyörű mintás, a másik oldala egyszínű muszlin anyag
  • épp annyira meleg, hogy ha fúj picit a szél, vagy este lehűlt a levegő nyáron, tökéletesen elegendőnek bizonyul, hiszen vastagabb, mint egy muszlinkendő, de vékonyabb, mint a polártakaró
  • babakocsis séták alkalmával árnyékolóként is használható
  • lekerekített sarkai vannak, ezáltal sokkal barátságosabb megjelenésű
  • a státuszvizsgálatok alkalmával félbehajtva fektetheted erre a babád
  • méretének köszönhetően (70x100cm) egészen 3 éves korig használható
   

  TIPP: Mindenképpen válassz hozzá egy marokpárnát vagy szundikendőt, hiszen minden takaró mintáján egy debaba KRAFT állatka bújik meg.

  HozzádEltávolít

  Benedek, a pingvin – pamut takaró

  11.990 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap )

  Megérkezett a várva várt, megújult mintás debaba KRAFT puha, vékony babatakaró! Készülj fel rá, hogy lépten-nyomon meg fogják kérdezni tőled a babakocsis séták alkalmával, hogy hol vetted, hiszen minden takaró cuki állatkás mintáján egy debaba KRAFT kisállat bújik meg - ezért ha választasz hozzá szundikendőt vagy marokpárnát is, teljes lesz a kollekció!
  Mi azért szeretjük, mert
  • mindkét oldala puha pamut
  • az egyik oldalán gyönyörű mintás, a másik oldala egyszínű muszlin anyag
  • épp annyira meleg, hogy ha fúj picit a szél, vagy este lehűlt a levegő nyáron, tökéletesen elegendőnek bizonyul, hiszen vastagabb, mint egy muszlinkendő, de vékonyabb, mint a polártakaró
  • babakocsis séták alkalmával árnyékolóként is használható
  • lekerekített sarkai vannak, ezáltal sokkal barátságosabb megjelenésű
  • a státuszvizsgálatok alkalmával félbehajtva fektetheted erre a babád
  • méretének köszönhetően (70x100cm) egészen 3 éves korig használható
   

  TIPP: Mindenképpen válassz hozzá egy marokpárnát vagy szundikendőt, hiszen minden takaró mintáján egy debaba KRAFT állatka bújik meg.

  HozzádEltávolít

Magasságmérő

 • *

  Huba a lajhár – magasságmérő

  8.990 Ft

  A magasságmérő már nem tartalmaz bojtot a textil alján! A debaba KRAFT lajháros magasságmérő a gyermekszoba legpraktikusabb és egyik legszebb dekorációja: a natúr fejen lévő lyuk segítségével könnyedén felakaszthatod a falra egy csavarra vagy egy szögre, a textil mérőrészen pedig filctollal jelölheted az évről-évre cseperedő gyerkőc magasságát. Textilfilcet, vasalással fixálhatod a jelölést, így, ha összemaszatolják a kis kezek, mosógépben kimoshatod a mérőrészt. Fontos emlékőrzők, így a tervezésnél figyelembe vettük, hogy egy költözésnél vagy szoba átrendezésnél - könnyen mozdítható, áthelyezhető legyen (ellentétben mondjuk egy nagy, fából, vagy öntapadós matricából készült darabbal). Paraméterek: 50 cm-től 150 cm magasságig használható. Az egész magasságmérő mérete 17 x 150 cm, felső része lézer gravírozott fa.  A mérőrész digitálisan nyomtatott pamut anyag, alul egy bojt található rajta. Kézzel készült.

  TIPP: Lepd meg eggyel a nagyszülőket is, hogy amikor nyáron az összes unoka náluk nyaral, feljegyezhessék ki mennyit nőtt tavaly óta.

  HozzádEltávolít

  Barka, az őzike – magasságmérő

  8.990 Ft

  A magasságmérő már nem tartalmaz bojtot a textil alján! A debaba KRAFT őzikés magasságmérő a gyermekszoba legpraktikusabb és egyik legszebb dekorációja: a natúr fejen lévő lyuk segítségével könnyedén felakaszthatod a falra egy csavarra vagy egy szögre, a textil mérőrészen pedig filctollal jelölheted az évről-évre cseperedő gyerkőc magasságát. Textilfilccel, vasalással fixálhatod a jelölést, így, ha összemaszatolják a kis kezek, mosógépben kimoshatod a mérőrészt. Fontos emlékőrzők, így a tervezésnél figyelembe vettük, hogy egy költözésnél vagy szoba átrendezésnél - könnyen mozdítható, áthelyezhető legyen (ellentétben mondjuk egy nagy, fából, vagy öntapadós matricából készült darabbal). Paraméterek: 50 cm-től 150 cm magasságig használható. Az egész magasságmérő mérete 17 x 150 cm, felső része lézer gravírozott fa.  A mérőrész digitálisan nyomtatott pamut anyag, alul egy bojt található rajta. Kézzel készült.

  TIPP: Lepd meg eggyel a nagyszülőket is, hogy amikor nyáron az összes unoka náluk nyaral, feljegyezhessék ki mennyit nőtt tavaly óta.

  HozzádEltávolít

  Kende a róka – magasságmérő

  8.990 Ft

  A magasságmérő már nem tartalmaz bojtot a textil alján! A debaba KRAFT rókás magasságmérő a gyermekszoba legpraktikusabb és egyik legszebb dekorációja: a natúr fejen lévő lyuk segítségével könnyedén felakaszthatod a falra egy csavarra vagy egy szögre, a textil mérőrészen pedig filctollal jelölheted az évről-évre cseperedő gyerkőc magasságát. Textilfilccel, vasalással fixálhatod a jelölést, így, ha összemaszatolják a kis kezek, mosógépben kimoshatod a mérőrészt. Fontos emlékőrzők, így a tervezésnél figyelembe vettük, hogy egy költözésnél vagy szoba átrendezésnél - könnyen mozdítható, áthelyezhető legyen (ellentétben mondjuk egy nagy, fából, vagy öntapadós matricából készült darabbal). Paraméterek: 50 cm-től 150 cm magasságig használható. Az egész magasságmérő mérete 17 x 150 cm, felső része lézer gravírozott fa.  A mérőrész digitálisan nyomtatott pamut anyag, alul egy bojt található rajta. Kézzel készült.

  TIPP: Lepd meg eggyel a nagyszülőket is, hogy amikor nyáron az összes unoka náluk nyaral, feljegyezhessék ki mennyit nőtt tavaly óta.

  HozzádEltávolít

  Benedek, a pingvin – magasságmérő

  8.990 Ft

  A magasságmérő már nem tartalmaz bojtot a textil alján! A debaba KRAFT pingvines magasságmérő a gyermekszoba legpraktikusabb és egyik legszebb dekorációja: a natúr fejen lévő lyuk segítségével könnyedén felakaszthatod a falra egy csavarra vagy egy szögre, a textil mérőrészen pedig filctollal jelölheted az évről-évre cseperedő gyerkőc magasságát. Textilfilccel, vasalással fixálhatod a jelölést, így, ha összemaszatolják a kis kezek, mosógépben kimoshatod a mérőrészt. Fontos emlékőrzők, így a tervezésnél figyelembe vettük, hogy egy költözésnél vagy szoba átrendezésnél - könnyen mozdítható, áthelyezhető legyen (ellentétben mondjuk egy nagy, fából, vagy öntapadós matricából készült darabbal). Paraméterek: 50 cm-től 150 cm magasságig használható. Az egész magasságmérő mérete 17 x 150 cm, felső része lézer gravírozott fa.  A mérőrész digitálisan nyomtatott pamut anyag, alul egy bojt található rajta. Kézzel készült.

  TIPP: Lepd meg eggyel a nagyszülőket is, hogy amikor nyáron az összes unoka náluk nyaral, feljegyezhessék ki mennyit nőtt tavaly óta.

  HozzádEltávolít

  Lelle, a nyuszi – magasságmérő

  8.990 Ft

  A magasságmérő már nem tartalmaz bojtot a textil alján! A debaba KRAFT nyuszis magasságmérő a gyermekszoba legpraktikusabb és egyik legszebb dekorációja: a natúr fejen lévő lyuk segítségével könnyedén felakaszthatod a falra egy csavarra vagy egy szögre, a textil mérőrészen pedig filctollal jelölheted az évről-évre cseperedő gyerkőc magasságát. Textilfilccel, vasalással fixálhatod a jelölést, így, ha összemaszatolják a kis kezek, mosógépben kimoshatod a mérőrészt. Fontos emlékőrzők, így a tervezésnél figyelembe vettük, hogy egy költözésnél vagy szoba átrendezésnél - könnyen mozdítható, áthelyezhető legyen (ellentétben mondjuk egy nagy, fából, vagy öntapadós matricából készült darabbal). Paraméterek: 50 cm-től 150 cm magasságig használható. Az egész magasságmérő mérete 17 x 150 cm, felső része lézer gravírozott fa.  A mérőrész digitálisan nyomtatott pamut anyag, alul egy bojt található rajta. Kézzel készült.

  TIPP: Lepd meg eggyel a nagyszülőket is, hogy amikor nyáron az összes unoka náluk nyaral, feljegyezhessék ki mennyit nőtt tavaly óta.

  HozzádEltávolít

  Bernárd, a maci – magasságmérő

  8.990 Ft

  A magasságmérő már nem tartalmaz bojtot a textil alján! A debaba KRAFT macis magasságmérő a gyermekszoba legpraktikusabb és egyik legszebb dekorációja: a natúr fejen lévő lyuk segítségével könnyedén felakaszthatod a falra egy csavarra vagy egy szögre, a textil mérőrészen pedig filctollal jelölheted az évről-évre cseperedő gyerkőc magasságát. Használd a mellékelt textilfilcet, vasalással fixálhatod a jelölést, így, ha összemaszatolják a kis kezek, mosógépben kimoshatod a mérőrészt. Fontos emlékőrzők, így a tervezésnél figyelembe vettük, hogy egy költözésnél vagy szoba átrendezésnél - könnyen mozdítható, áthelyezhető legyen (ellentétben mondjuk egy nagy, fából, vagy öntapadós matricából készült darabbal). Paraméterek: 50 cm-től 150 cm magasságig használható. Az egész magasságmérő mérete 17 x 150 cm, felső része lézer gravírozott fa.  A mérőrész digitálisan nyomtatott pamut anyag, alul egy bojt található rajta. Kézzel készült.

  TIPP: Lepd meg eggyel a nagyszülőket is, hogy amikor nyáron az összes unoka náluk nyaral, feljegyezhessék ki mennyit nőtt tavaly óta.

  HozzádEltávolít

  Lujzi, a cica – magasságmérő

  8.990 Ft

  A magasságmérő már nem tartalmaz bojtot a textil alján! A debaba KRAFT cicás magasságmérő a gyermekszoba legpraktikusabb és egyik legszebb dekorációja: a natúr fejen lévő lyuk segítségével könnyedén felakaszthatod a falra egy csavarra vagy egy szögre, a textil mérőrészen pedig filctollal jelölheted az évről-évre cseperedő gyerkőc magasságát. Használd a mellékelt textilfilcet, vasalással fixálhatod a jelölést, így, ha összemaszatolják a kis kezek, mosógépben kimoshatod a mérőrészt. Fontos emlékőrzők, így a tervezésnél figyelembe vettük, hogy egy költözésnél vagy szoba átrendezésnél - könnyen mozdítható, áthelyezhető legyen (ellentétben mondjuk egy nagy, fából, vagy öntapadós matricából készült darabbal). Paraméterek: 50 cm-től 150 cm magasságig használható. Az egész magasságmérő mérete 17 x 150 cm, felső része lézer gravírozott fa.  A mérőrész digitálisan nyomtatott pamut anyag, alul egy bojt található rajta. Kézzel készült.

  TIPP: Lepd meg eggyel a nagyszülőket is, hogy amikor nyáron az összes unoka náluk nyaral, feljegyezhessék ki mennyit nőtt tavaly óta.

  HozzádEltávolít

  Lenka, a gepárd – magasságmérő

  8.990 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap ) A debaba KRAFT gepárdos magasságmérő a gyermekszoba legpraktikusabb és egyik legszebb dekorációja: a natúr fejen lévő lyuk segítségével könnyedén felakaszthatod a falra egy csavarra vagy egy szögre, a textil mérőrészen pedig filctollal jelölheted az évről-évre cseperedő gyerkőc magasságát. Használd a mellékelt textilfilcet, vasalással fixálhatod a jelölést, így, ha összemaszatolják a kis kezek, mosógépben kimoshatod a mérőrészt. Fontos emlékőrzők, így a tervezésnél figyelembe vettük, hogy egy költözésnél vagy szoba átrendezésnél - könnyen mozdítható, áthelyezhető legyen (ellentétben mondjuk egy nagy, fából, vagy öntapadós matricából készült darabbal). Paraméterek: 50 cm-től 150 cm magasságig használható. Az egész magasságmérő mérete 17 x 150 cm, felső része lézer gravírozott fa.  A mérőrész digitálisan nyomtatott pamut anyag, alul egy bojt található rajta. Kézzel készült.

  TIPP: Lepd meg eggyel a nagyszülőket is, hogy amikor nyáron az összes unoka náluk nyaral, feljegyezhessék ki mennyit nőtt tavaly óta.

  HozzádEltávolít

  Magasságmérő textil – lányos

  6.490 Ft

  A magasságmérő már nem tartalmaz bojtot a textil alján! A debaba KRAFT magasságmérő textil a gyermekszoba legpraktikusabb és egyik legszebb dekorációja, a mérőrészen filctollal jelölheted az évről-évre cseperedő gyerkőc magasságát. Textilfilccel, vasalással fixálhatod a jelölést, így, ha összemaszatolják a kis kezek, mosógépben kimoshatod a mérőrészt. Ha már vásároltál korábban magasságmérő fa állatos fejet, akkor könnyen kicserélheted a régi textilt. Ez a termék csak a textil részt tartalmazza, állatos fejet nem! Fontos emlékőrzők, így a tervezésnél figyelembe vettük, hogy egy költözésnél vagy szoba átrendezésnél - könnyen mozdítható, áthelyezhető legyen (ellentétben mondjuk egy nagy, fából, vagy öntapadós matricából készült darabbal). Paraméterek: 50 cm-től 150 cm magasságig használható. Az egész magasságmérő mérete 17 x 150 cm, felső része lézer gravírozott fa.  A mérőrész digitálisan nyomtatott pamut anyag, alul egy bojt található rajta. Kézzel készült.

  TIPP: Lepd meg eggyel a nagyszülőket is, hogy amikor nyáron az összes unoka náluk nyaral, feljegyezhessék ki mennyit nőtt tavaly óta.

  HozzádEltávolít

  Magasságmérő textil – fiús

  6.490 Ft

  A magasságmérő már nem tartalmaz bojtot a textil alján! A debaba KRAFT magasságmérő textil a gyermekszoba legpraktikusabb és egyik legszebb dekorációja, a mérőrészen filctollal jelölheted az évről-évre cseperedő gyerkőc magasságát. Textilfilccel, vasalással fixálhatod a jelölést, így, ha összemaszatolják a kis kezek, mosógépben kimoshatod a mérőrészt. Ha már vásároltál korábban magasságmérő fa állatos fejet, akkor könnyen kicserélheted a régi textilt. Ez a termék csak a textil részt tartalmazza, állatos fejet nem! Fontos emlékőrzők, így a tervezésnél figyelembe vettük, hogy egy költözésnél vagy szoba átrendezésnél - könnyen mozdítható, áthelyezhető legyen (ellentétben mondjuk egy nagy, fából, vagy öntapadós matricából készült darabbal). Paraméterek: 50 cm-től 150 cm magasságig használható. Az egész magasságmérő mérete 17 x 150 cm, felső része lézer gravírozott fa.  A mérőrész digitálisan nyomtatott pamut anyag, alul egy bojt található rajta. Kézzel készült.

  TIPP: Lepd meg eggyel a nagyszülőket is, hogy amikor nyáron az összes unoka náluk nyaral, feljegyezhessék ki mennyit nőtt tavaly óta.

  HozzádEltávolít

  Magasságmérő textil – négyzethálós

  6.490 Ft

  A debaba KRAFT magasságmérő textil a gyermekszoba legpraktikusabb és egyik legszebb dekorációja, a mérőrészen filctollal jelölheted az évről-évre cseperedő gyerkőc magasságát. Textilfilccel, vasalással fixálhatod a jelölést, így, ha összemaszatolják a kis kezek, mosógépben kimoshatod a mérőrészt. Ha már vásároltál korábban magasságmérő fa állatos fejet, akkor könnyen kicserélheted a régi textilt. Fontos emlékőrzők, így a tervezésnél figyelembe vettük, hogy egy költözésnél vagy szoba átrendezésnél - könnyen mozdítható, áthelyezhető legyen (ellentétben mondjuk egy nagy, fából, vagy öntapadós matricából készült darabbal). Paraméterek: 50 cm-től 150 cm magasságig használható. Az egész magasságmérő mérete 17 x 150 cm, felső része lézer gravírozott fa.  A mérőrész digitálisan nyomtatott pamut anyag, alul egy bojt található rajta. Kézzel készült.

  TIPP: Lepd meg eggyel a nagyszülőket is, hogy amikor nyáron az összes unoka náluk nyaral, feljegyezhessék ki mennyit nőtt tavaly óta.

  HozzádEltávolít

Falikép

 • *

  Boldogság – falikép – lila

  1.490 Ft

  Kedves üzenetek a falon, egyedülálló módon magyar nyelven, hogy még színesebbé varázsolhasd a gyermekek kuckóit.  Válassz hozzá állatkás grafikát, hogy teljes legyen a kollekció, hiszen minden feliratos falikép azonos színekkel készült, mint az állatkás faliképek. A terrakotta szín Kendéhez, a rókához, a zsálya Bernárd macihoz, a mustársárga Lujzihoz, a cicalányhoz, a fáradt rózsaszín Barkához, az őzikéhez tartozik, míg Lelle nyuszi színe a szürkésbarna (greige). Minél több kép van a falon, annál bohókásabb, játékosabb hatást érhetsz el, míg egy darab, jól megválasztott poszterrel teret adhatsz gyerkőcöd egyéniségének.

  Paraméterek: 1 db, 210 x 297 mm méretű (A/4), 220 gr-os matt műnyomó papírra nyomtatott falikép. Celofántasakba csomagolva, karton hátlap merevítéssel, hogy megvédjük a sérülésektől.  Bármelyik 210 x 297 mm képhez illő kerethez.

   

  HozzádEltávolít

  Cica banda– falikép

  1.490 Ft

  Mókás vidám színvilág, imádnivaló karakterek, minták, amelyekkel igazán egyedivé varázsolhatod a lakást.

  A különböző debaba KRAFT figurákkal más-más hangulatot teremthetsz – skandináv stílusú, visszafogott szobák kiegészítői lehetnek a macis vagy rókás képek, ha harsányabb, figyelemfelkeltőbb mégis letisztult képeket keresel, a fülesbagoly, lajhár vagy cica tökéletes választás lehet. A pingvines grafika a monokróm szobák rajongóinak kedvez, míg az igazán kislányos hangulat megteremtéséhez válaszd az őzikés, hóbaglyos vagy a nyuszis képeket. Variáld, cserélgesd, így mindig meg tud újulni a szoba.

  Paraméterek: 1 db, 210 x 297 mm méretű (A/4), 220 gr-os matt műnyomó papírra nyomtatott falikép. Celofántasakba csomagolva, karton hátlap merevítéssel, hogy megvédjük a sérülésektől.  Bármelyik 210 x 297 mm képhez illő kerethez.

   

  TIPP: vásárolj több, különböző képkeretet, A/6-os mérettől A/4-es méretig, téglalaptól a négyzetesig, és vágd méretre a faliképeket. Ha többféle képet is vásárolsz, igazán egyedi és színes lesz a gyerekszoba fala!

  HozzádEltávolít

  Huba a lajhár– falikép

  1.490 Ft

  Mókás vidám színvilág, imádnivaló karakterek, minták, amelyekkel igazán egyedivé varázsolhatod a lakást.

  A különböző debaba KRAFT figurákkal más-más hangulatot teremthetsz – skandináv stílusú, visszafogott szobák kiegészítői lehetnek a macis vagy rókás képek, ha harsányabb, figyelemfelkeltőbb mégis letisztult képeket keresel, a fülesbagoly, lajhár vagy cica tökéletes választás lehet. A pingvines grafika a monokróm szobák rajongóinak kedvez, míg az igazán kislányos hangulat megteremtéséhez válaszd az őzikés, hóbaglyos vagy a nyuszis képeket. Variáld, cserélgesd, így mindig meg tud újulni a szoba.

  Paraméterek: 1 db, 210 x 297 mm méretű (A/4), 220 gr-os matt műnyomó papírra nyomtatott falikép. Celofántasakba csomagolva, karton hátlap merevítéssel, hogy megvédjük a sérülésektől.  Bármelyik 210 x 297 mm képhez illő kerethez.

   

  TIPP: vásárolj több, különböző képkeretet, A/6-os mérettől A/4-es méretig, téglalaptól a négyzetesig, és vágd méretre a faliképeket. Ha többféle képet is vásárolsz, igazán egyedi és színes lesz a gyerekszoba fala!

  HozzádEltávolít

  Lenka a gepárd– falikép

  1.490 Ft

  Mókás vidám színvilág, imádnivaló karakterek, minták, amelyekkel igazán egyedivé varázsolhatod a lakást.

  A különböző debaba KRAFT figurákkal más-más hangulatot teremthetsz – skandináv stílusú, visszafogott szobák kiegészítői lehetnek a macis vagy rókás képek, ha harsányabb, figyelemfelkeltőbb mégis letisztult képeket keresel, a fülesbagoly, lajhár vagy cica tökéletes választás lehet. A pingvines grafika a monokróm szobák rajongóinak kedvez, míg az igazán kislányos hangulat megteremtéséhez válaszd az őzikés, hóbaglyos vagy a nyuszis képeket. Variáld, cserélgesd, így mindig meg tud újulni a szoba.

  Paraméterek: 1 db, 210 x 297 mm méretű (A/4), 220 gr-os matt műnyomó papírra nyomtatott falikép. Celofántasakba csomagolva, karton hátlap merevítéssel, hogy megvédjük a sérülésektől.  Bármelyik 210 x 297 mm képhez illő kerethez.

   

  TIPP: vásárolj több, különböző képkeretet, A/6-os mérettől A/4-es méretig, téglalaptól a négyzetesig, és vágd méretre a faliképeket. Ha többféle képet is vásárolsz, igazán egyedi és színes lesz a gyerekszoba fala!

  HozzádEltávolít

  Benedek a pingvin – falikép

  1.490 Ft

  Mókás vidám színvilág, imádnivaló karakterek, minták, amelyekkel igazán egyedivé varázsolhatod a lakást.

  A különböző debaba KRAFT figurákkal más-más hangulatot teremthetsz – skandináv stílusú, visszafogott szobák kiegészítői lehetnek a macis vagy rókás képek, ha harsányabb, figyelemfelkeltőbb mégis letisztult képeket keresel, a fülesbagoly, lajhár vagy cica tökéletes választás lehet. A pingvines grafika a monokróm szobák rajongóinak kedvez, míg az igazán kislányos hangulat megteremtéséhez válaszd az őzikés, hóbaglyos vagy a nyuszis képeket. Variáld, cserélgesd, így mindig meg tud újulni a szoba.

  Paraméterek: 1 db, 210 x 297 mm méretű (A/4), 220 gr-os matt műnyomó papírra nyomtatott falikép. Celofántasakba csomagolva, karton hátlap merevítéssel, hogy megvédjük a sérülésektől.  Bármelyik 210 x 297 mm képhez illő kerethez.

   

  TIPP: vásárolj több, különböző képkeretet, A/6-os mérettől A/4-es méretig, téglalaptól a négyzetesig, és vágd méretre a faliképeket. Ha többféle képet is vásárolsz, igazán egyedi és színes lesz a gyerekszoba fala!

  HozzádEltávolít

  Pillangók menta– falikép

  1.490 Ft

  Mókás vidám színvilág, imádnivaló karakterek, minták, amelyekkel igazán egyedivé varázsolhatod a lakást.

  A különböző debaba KRAFT figurákkal más-más hangulatot teremthetsz – skandináv stílusú, visszafogott szobák kiegészítői lehetnek a macis vagy rókás képek, ha harsányabb, figyelemfelkeltőbb mégis letisztult képeket keresel, a fülesbagoly, lajhár vagy cica tökéletes választás lehet. A pingvines grafika a monokróm szobák rajongóinak kedvez, míg az igazán kislányos hangulat megteremtéséhez válaszd az őzikés, hóbaglyos vagy a nyuszis képeket. Variáld, cserélgesd, így mindig meg tud újulni a szoba.

  Paraméterek: 1 db, 210 x 297 mm méretű (A/4), 220 gr-os matt műnyomó papírra nyomtatott falikép. Celofántasakba csomagolva, karton hátlap merevítéssel, hogy megvédjük a sérülésektől.  Bármelyik 210 x 297 mm képhez illő kerethez.

   

  TIPP: vásárolj több, különböző képkeretet, A/6-os mérettől A/4-es méretig, téglalaptól a négyzetesig, és vágd méretre a faliképeket. Ha többféle képet is vásárolsz, igazán egyedi és színes lesz a gyerekszoba fala!

  HozzádEltávolít

  Virágos, Lelle nyuszis – falikép

  1.490 Ft

  Mókás vidám színvilág, imádnivaló karakterek, minták, amelyekkel igazán egyedivé varázsolhatod a lakást.

  A különböző debaba KRAFT figurákkal más-más hangulatot teremthetsz – skandináv stílusú, visszafogott szobák kiegészítői lehetnek a macis vagy rókás képek, ha harsányabb, figyelemfelkeltőbb mégis letisztult képeket keresel, a fülesbagoly, lajhár vagy cica tökéletes választás lehet. A pingvines grafika a monokróm szobák rajongóinak kedvez, míg az igazán kislányos hangulat megteremtéséhez válaszd az őzikés, hóbaglyos vagy a nyuszis képeket. Variáld, cserélgesd, így mindig meg tud újulni a szoba.

  Paraméterek: 1 db, 210 x 297 mm méretű (A/4), 220 gr-os matt műnyomó papírra nyomtatott falikép. Celofántasakba csomagolva, karton hátlap merevítéssel, hogy megvédjük a sérülésektől.  Bármelyik 210 x 297 mm képhez illő kerethez.

   

  TIPP: vásárolj több, különböző képkeretet, A/6-os mérettől A/4-es méretig, téglalaptól a négyzetesig, és vágd méretre a faliképeket. Ha többféle képet is vásárolsz, igazán egyedi és színes lesz a gyerekszoba fala!

  HozzádEltávolít

  Erdei minta – falikép

  1.490 Ft

  Mókás vidám színvilág, imádnivaló karakterek, minták, amelyekkel igazán egyedivé varázsolhatod a lakást.

  A különböző debaba KRAFT figurákkal más-más hangulatot teremthetsz – skandináv stílusú, visszafogott szobák kiegészítői lehetnek a macis vagy rókás képek, ha harsányabb, figyelemfelkeltőbb mégis letisztult képeket keresel, a fülesbagoly, lajhár vagy cica tökéletes választás lehet. A pingvines grafika a monokróm szobák rajongóinak kedvez, míg az igazán kislányos hangulat megteremtéséhez válaszd az őzikés, hóbaglyos vagy a nyuszis képeket. Variáld, cserélgesd, így mindig meg tud újulni a szoba.

  Paraméterek: 1 db, 210 x 297 mm méretű (A/4), 220 gr-os matt műnyomó papírra nyomtatott falikép. Celofántasakba csomagolva, karton hátlap merevítéssel, hogy megvédjük a sérülésektől.  Bármelyik 210 x 297 mm képhez illő kerethez.

   

  TIPP: vásárolj több, különböző képkeretet, A/6-os mérettől A/4-es méretig, téglalaptól a négyzetesig, és vágd méretre a faliképeket. Ha többféle képet is vásárolsz, igazán egyedi és színes lesz a gyerekszoba fala!

  HozzádEltávolít

  Lelle, a nyuszi – falikép

  1.490 Ft

  Mókás vidám színvilág, imádnivaló karakterek, minták, amelyekkel igazán egyedivé varázsolhatod a lakást.

  A különböző debaba KRAFT figurákkal más-más hangulatot teremthetsz – skandináv stílusú, visszafogott szobák kiegészítői lehetnek a macis vagy rókás képek, ha harsányabb, figyelemfelkeltőbb mégis letisztult képeket keresel, a fülesbagoly, lajhár vagy cica tökéletes választás lehet. A pingvines grafika a monokróm szobák rajongóinak kedvez, míg az igazán kislányos hangulat megteremtéséhez válaszd az őzikés, hóbaglyos vagy a nyuszis képeket. Variáld, cserélgesd, így mindig meg tud újulni a szoba.

  Paraméterek: 1 db, 210 x 297 mm méretű (A/4), 220 gr-os matt műnyomó papírra nyomtatott falikép. Celofántasakba csomagolva, karton hátlap merevítéssel, hogy megvédjük a sérülésektől.  Bármelyik 210 x 297 mm képhez illő kerethez.

   

  TIPP: vásárolj több, különböző képkeretet, A/6-os mérettől A/4-es méretig, téglalaptól a négyzetesig, és vágd méretre a faliképeket. Ha többféle képet is vásárolsz, igazán egyedi és színes lesz a gyerekszoba fala!

  HozzádEltávolít

  Boldogság – falikép – terrakotta

  1.490 Ft

  Kedves üzenetek a falon, egyedülálló módon magyar nyelven, hogy még színesebbé varázsolhasd a gyermekek kuckóit.  Válassz hozzá állatkás grafikát, hogy teljes legyen a kollekció, hiszen minden feliratos falikép azonos színekkel készült, mint az állatkás faliképek. A terrakotta szín Kendéhez, a rókához, a zsálya Bernárd macihoz, a mustársárga Lujzihoz, a cicalányhoz, a fáradt rózsaszín Barkához, az őzikéhez tartozik, míg Lelle nyuszi színe a szürkésbarna (greige). Minél több kép van a falon, annál bohókásabb, játékosabb hatást érhetsz el, míg egy darab, jól megválasztott poszterrel teret adhatsz gyerkőcöd egyéniségének.

  Paraméterek: 1 db, 210 x 297 mm méretű (A/4), 220 gr-os matt műnyomó papírra nyomtatott falikép. Celofántasakba csomagolva, karton hátlap merevítéssel, hogy megvédjük a sérülésektől.  Bármelyik 210 x 297 mm képhez illő kerethez.

   

  HozzádEltávolít

  Boldogság – falikép – szürke

  1.490 Ft

  Kedves üzenetek a falon, egyedülálló módon magyar nyelven, hogy még színesebbé varázsolhasd a gyermekek kuckóit.  Válassz hozzá állatkás grafikát, hogy teljes legyen a kollekció, hiszen minden feliratos falikép azonos színekkel készült, mint az állatkás faliképek. A terrakotta szín Kendéhez, a rókához, a zsálya Bernárd macihoz, a mustársárga Lujzihoz, a cicalányhoz, a fáradt rózsaszín Barkához, az őzikéhez tartozik, míg Lelle nyuszi színe a szürkésbarna (greige). Minél több kép van a falon, annál bohókásabb, játékosabb hatást érhetsz el, míg egy darab, jól megválasztott poszterrel teret adhatsz gyerkőcöd egyéniségének.

  Paraméterek: 1 db, 210 x 297 mm méretű (A/4), 220 gr-os matt műnyomó papírra nyomtatott falikép. Celofántasakba csomagolva, karton hátlap merevítéssel, hogy megvédjük a sérülésektől.  Bármelyik 210 x 297 mm képhez illő kerethez.

   

  HozzádEltávolít

  Boldogság – falikép – karamell

  1.490 Ft

  Kedves üzenetek a falon, egyedülálló módon magyar nyelven, hogy még színesebbé varázsolhasd a gyermekek kuckóit.  Válassz hozzá állatkás grafikát, hogy teljes legyen a kollekció, hiszen minden feliratos falikép azonos színekkel készült, mint az állatkás faliképek. A terrakotta szín Kendéhez, a rókához, a zsálya Bernárd macihoz, a mustársárga Lujzihoz, a cicalányhoz, a fáradt rózsaszín Barkához, az őzikéhez tartozik, míg Lelle nyuszi színe a szürkésbarna (greige). Minél több kép van a falon, annál bohókásabb, játékosabb hatást érhetsz el, míg egy darab, jól megválasztott poszterrel teret adhatsz gyerkőcöd egyéniségének.

  Paraméterek: 1 db, 210 x 297 mm méretű (A/4), 220 gr-os matt műnyomó papírra nyomtatott falikép. Celofántasakba csomagolva, karton hátlap merevítéssel, hogy megvédjük a sérülésektől.  Bármelyik 210 x 297 mm képhez illő kerethez.

   

  HozzádEltávolít

  Egyszer volt – falikép – mustár

  1.490 Ft

  Kedves üzenetek a falon, egyedülálló módon magyar nyelven, hogy még színesebbé varázsolhasd a gyermekek kuckóit.  Válassz hozzá állatkás grafikát, hogy teljes legyen a kollekció, hiszen minden feliratos falikép azonos színekkel készült, mint az állatkás faliképek. A terrakotta szín Kendéhez, a rókához, a zsálya Bernárd macihoz, a mustársárga Lujzihoz, a cicalányhoz, a fáradt rózsaszín Barkához, az őzikéhez tartozik, míg Lelle nyuszi színe a szürkésbarna (greige). Minél több kép van a falon, annál bohókásabb, játékosabb hatást érhetsz el, míg egy darab, jól megválasztott poszterrel teret adhatsz gyerkőcöd egyéniségének.

  Paraméterek: 1 db, 210 x 297 mm méretű (A/4), 220 gr-os matt műnyomó papírra nyomtatott falikép. Celofántasakba csomagolva, karton hátlap merevítéssel, hogy megvédjük a sérülésektől.  Bármelyik 210 x 297 mm képhez illő kerethez.

   

  HozzádEltávolít

  Te bennem élsz – falikép – terrakotta

  1.490 Ft

  Kedves üzenetek a falon, egyedülálló módon magyar nyelven, hogy még színesebbé varázsolhasd a gyermekek kuckóit.  Válassz hozzá állatkás grafikát, hogy teljes legyen a kollekció, hiszen minden feliratos falikép azonos színekkel készült, mint az állatkás faliképek. A terrakotta szín Kendéhez, a rókához, a zsálya Bernárd macihoz, a mustársárga Lujzihoz, a cicalányhoz, a fáradt rózsaszín Barkához, az őzikéhez tartozik, míg Lelle nyuszi színe a szürkésbarna (greige). Minél több kép van a falon, annál bohókásabb, játékosabb hatást érhetsz el, míg egy darab, jól megválasztott poszterrel teret adhatsz gyerkőcöd egyéniségének.

  Paraméterek: 1 db, 210 x 297 mm méretű (A/4), 220 gr-os matt műnyomó papírra nyomtatott falikép. Celofántasakba csomagolva, karton hátlap merevítéssel, hogy megvédjük a sérülésektől.  Bármelyik 210 x 297 mm képhez illő kerethez.

   

  HozzádEltávolít

  Boldogság – falikép – zsálya

  1.490 Ft

  Kedves üzenetek a falon, egyedülálló módon magyar nyelven, hogy még színesebbé varázsolhasd a gyermekek kuckóit.  Válassz hozzá állatkás grafikát, hogy teljes legyen a kollekció, hiszen minden feliratos falikép azonos színekkel készült, mint az állatkás faliképek. A terrakotta szín Kendéhez, a rókához, a zsálya Bernárd macihoz, a mustársárga Lujzihoz, a cicalányhoz, a fáradt rózsaszín Barkához, az őzikéhez tartozik, míg Lelle nyuszi színe a szürkésbarna (greige). Minél több kép van a falon, annál bohókásabb, játékosabb hatást érhetsz el, míg egy darab, jól megválasztott poszterrel teret adhatsz gyerkőcöd egyéniségének.

  Paraméterek: 1 db, 210 x 297 mm méretű (A/4), 220 gr-os matt műnyomó papírra nyomtatott falikép. Celofántasakba csomagolva, karton hátlap merevítéssel, hogy megvédjük a sérülésektől.  Bármelyik 210 x 297 mm képhez illő kerethez.

   

  HozzádEltávolít

  Boldogság – falikép – rózsaszín

  1.490 Ft

  Kedves üzenetek a falon, egyedülálló módon magyar nyelven, hogy még színesebbé varázsolhasd a gyermekek kuckóit.  Válassz hozzá állatkás grafikát, hogy teljes legyen a kollekció, hiszen minden feliratos falikép azonos színekkel készült, mint az állatkás faliképek. A terrakotta szín Kendéhez, a rókához, a zsálya Bernárd macihoz, a mustársárga Lujzihoz, a cicalányhoz, a fáradt rózsaszín Barkához, az őzikéhez tartozik, míg Lelle nyuszi színe a szürkésbarna (greige). Minél több kép van a falon, annál bohókásabb, játékosabb hatást érhetsz el, míg egy darab, jól megválasztott poszterrel teret adhatsz gyerkőcöd egyéniségének.

  Paraméterek: 1 db, 210 x 297 mm méretű (A/4), 220 gr-os matt műnyomó papírra nyomtatott falikép. Celofántasakba csomagolva, karton hátlap merevítéssel, hogy megvédjük a sérülésektől.  Bármelyik 210 x 297 mm képhez illő kerethez.

   

  HozzádEltávolít

  Boldogság – falikép – greige

  1.490 Ft

  Kedves üzenetek a falon, egyedülálló módon magyar nyelven, hogy még színesebbé varázsolhasd a gyermekek kuckóit.  Válassz hozzá állatkás grafikát, hogy teljes legyen a kollekció, hiszen minden feliratos falikép azonos színekkel készült, mint az állatkás faliképek. A terrakotta szín Kendéhez, a rókához, a zsálya Bernárd macihoz, a mustársárga Lujzihoz, a cicalányhoz, a fáradt rózsaszín Barkához, az őzikéhez tartozik, míg Lelle nyuszi színe a szürkésbarna (greige). Minél több kép van a falon, annál bohókásabb, játékosabb hatást érhetsz el, míg egy darab, jól megválasztott poszterrel teret adhatsz gyerkőcöd egyéniségének.

  Paraméterek: 1 db, 210 x 297 mm méretű (A/4), 220 gr-os matt műnyomó papírra nyomtatott falikép. Celofántasakba csomagolva, karton hátlap merevítéssel, hogy megvédjük a sérülésektől.  Bármelyik 210 x 297 mm képhez illő kerethez.

   

  HozzádEltávolít

  Boldogság – falikép – mustár

  1.490 Ft

  Kedves üzenetek a falon, egyedülálló módon magyar nyelven, hogy még színesebbé varázsolhasd a gyermekek kuckóit.  Válassz hozzá állatkás grafikát, hogy teljes legyen a kollekció, hiszen minden feliratos falikép azonos színekkel készült, mint az állatkás faliképek. A terrakotta szín Kendéhez, a rókához, a zsálya Bernárd macihoz, a mustársárga Lujzihoz, a cicalányhoz, a fáradt rózsaszín Barkához, az őzikéhez tartozik, míg Lelle nyuszi színe a szürkésbarna (greige). Minél több kép van a falon, annál bohókásabb, játékosabb hatást érhetsz el, míg egy darab, jól megválasztott poszterrel teret adhatsz gyerkőcöd egyéniségének.

  Paraméterek: 1 db, 210 x 297 mm méretű (A/4), 220 gr-os matt műnyomó papírra nyomtatott falikép. Celofántasakba csomagolva, karton hátlap merevítéssel, hogy megvédjük a sérülésektől.  Bármelyik 210 x 297 mm képhez illő kerethez.

   

  HozzádEltávolít

Scrunchie

 • *

  Lujzi, a cica – scrunchie

  1.290 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap ) Tudjuk, tapasztaljuk milyen az, amikor óriási felfrissülést jelent egy egyszerű hajmosás egy kisbaba mellett. Az “anyakonty” az anyaság egyik attribútuma, amit - ha a saját ízlésünkre formálunk - nem is annyira slampos. Sőt! Egészítsd ki copfod, lófarkad, csurkád, hajfonatod, varkocsod egy debaba KRAFT cicás scrunchie-val!  A minták már nem okoznak majd meglepetést, hiszen ugyanezek az állatkák köszönnek vissza a babatakarókon, szundikendőkön, marokpárnákon - egyszóval az összes termékünkön.

  TIPP: Ismered a Matchy-matchy kifejezést? Ez a szó 2010-ben bekerült az Oxford szótárba népszerűsége miatt. Mindössze annyit jelent, hogy összehangolod a ruházatod a kiegészítőiddel: vagyis jelen esetben a scrunchie-dat a kisbabát, kisfiad vagy kislányod kedvenc debaba KRAFT állatkájával, takarójával vagy az ő debaba KRAFT scrunchie-jával!

  HozzádEltávolít

  Barka, az őzike – scrunchie

  1.290 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap ) Tudjuk, tapasztaljuk milyen az, amikor óriási felfrissülést jelent egy egyszerű hajmosás egy kisbaba mellett. Az “anyakonty” az anyaság egyik attribútuma, amit - ha a saját ízlésünkre formálunk - nem is annyira slampos. Sőt! Egészítsd ki copfod, lófarkad, csurkád, hajfonatod, varkocsod egy debaba KRAFT őzikés scrunchie-val!  A minták már nem okoznak majd meglepetést, hiszen ugyanezek az állatkák köszönnek vissza a babatakarókon, szundikendőkön, marokpárnákon - egyszóval az összes termékünkön.

  TIPP: Ismered a Matchy-matchy kifejezést? Ez a szó 2010-ben bekerült az Oxford szótárba népszerűsége miatt. Mindössze annyit jelent, hogy összehangolod a ruházatod a kiegészítőiddel: vagyis jelen esetben a scrunchie-dat a kisbabát, kisfiad vagy kislányod kedvenc debaba KRAFT állatkájával, takarójával vagy az ő debaba KRAFT scrunchie-jával!

  HozzádEltávolít

  Lelle a nyuszi – scrunchie

  1.290 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap ) Tudjuk, tapasztaljuk milyen az, amikor óriási felfrissülést jelent egy egyszerű hajmosás egy kisbaba mellett. Az “anyakonty” az anyaság egyik attribútuma, amit - ha a saját ízlésünkre formálunk - nem is annyira slampos. Sőt! Egészítsd ki copfod, lófarkad, csurkád, hajfonatod, varkocsod egy debaba KRAFT nyuszis scrunchie-val!  A minták már nem okoznak majd meglepetést, hiszen ugyanezek az állatkák köszönnek vissza a babatakarókon, szundikendőkön, marokpárnákon - egyszóval az összes termékünkön.

  TIPP: Ismered a Matchy-matchy kifejezést? Ez a szó 2010-ben bekerült az Oxford szótárba népszerűsége miatt. Mindössze annyit jelent, hogy összehangolod a ruházatod a kiegészítőiddel: vagyis jelen esetben a scrunchie-dat a kisbabát, kisfiad vagy kislányod kedvenc debaba KRAFT állatkájával, takarójával vagy az ő debaba KRAFT scrunchie-jával!

  HozzádEltávolít

  Lenka a gepárd – scrunchie

  1.290 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap ) Tudjuk, tapasztaljuk milyen az, amikor óriási felfrissülést jelent egy egyszerű hajmosás egy kisbaba mellett. Az “anyakonty” az anyaság egyik attribútuma, amit - ha a saját ízlésünkre formálunk - nem is annyira slampos. Sőt! Egészítsd ki copfod, lófarkad, csurkád, hajfonatod, varkocsod egy debaba KRAFT gepárdos scrunchie-val!  A minták már nem okoznak majd meglepetést, hiszen ugyanezek az állatkák köszönnek vissza a babatakarókon, szundikendőkön, marokpárnákon - egyszóval az összes termékünkön.

  TIPP: Ismered a Matchy-matchy kifejezést? Ez a szó 2010-ben bekerült az Oxford szótárba népszerűsége miatt. Mindössze annyit jelent, hogy összehangolod a ruházatod a kiegészítőiddel: vagyis jelen esetben a scrunchie-dat a kisbabát, kisfiad vagy kislányod kedvenc debaba KRAFT állatkájával, takarójával vagy az ő debaba KRAFT scrunchie-jával!

  HozzádEltávolít

  Bernárd a maci – scrunchie

  1.290 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap ) Tudjuk, tapasztaljuk milyen az, amikor óriási felfrissülést jelent egy egyszerű hajmosás egy kisbaba mellett. Az “anyakonty” az anyaság egyik attribútuma, amit - ha a saját ízlésünkre formálunk - nem is annyira slampos. Sőt! Egészítsd ki copfod, lófarkad, csurkád, hajfonatod, varkocsod egy debaba KRAFT macis scrunchie-val!  A minták már nem okoznak majd meglepetést, hiszen ugyanezek az állatkák köszönnek vissza a babatakarókon, szundikendőkön, marokpárnákon - egyszóval az összes termékünkön.

  TIPP: Ismered a Matchy-matchy kifejezést? Ez a szó 2010-ben bekerült az Oxford szótárba népszerűsége miatt. Mindössze annyit jelent, hogy összehangolod a ruházatod a kiegészítőiddel: vagyis jelen esetben a scrunchie-dat a kisbabát, kisfiad vagy kislányod kedvenc debaba KRAFT állatkájával, takarójával vagy az ő debaba KRAFT scrunchie-jával!

  HozzádEltávolít

  Huba a lajhár – scrunchie

  1.290 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap ) Tudjuk, tapasztaljuk milyen az, amikor óriási felfrissülést jelent egy egyszerű hajmosás egy kisbaba mellett. Az “anyakonty” az anyaság egyik attribútuma, amit - ha a saját ízlésünkre formálunk - nem is annyira slampos. Sőt! Egészítsd ki copfod, lófarkad, csurkád, hajfonatod, varkocsod egy debaba KRAFT lajháros scrunchie-val!  A minták már nem okoznak majd meglepetést, hiszen ugyanezek az állatkák köszönnek vissza a babatakarókon, szundikendőkön, marokpárnákon - egyszóval az összes termékünkön.

  TIPP: Ismered a Matchy-matchy kifejezést? Ez a szó 2010-ben bekerült az Oxford szótárba népszerűsége miatt. Mindössze annyit jelent, hogy összehangolod a ruházatod a kiegészítőiddel: vagyis jelen esetben a scrunchie-dat a kisbabát, kisfiad vagy kislányod kedvenc debaba KRAFT állatkájával, takarójával vagy az ő debaba KRAFT scrunchie-jával!

  HozzádEltávolít

  Kende a róka – scrunchie

  1.290 Ft

  ( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap ) Tudjuk, tapasztaljuk milyen az, amikor óriási felfrissülést jelent egy egyszerű hajmosás egy kisbaba mellett. Az “anyakonty” az anyaság egyik attribútuma, amit - ha a saját ízlésünkre formálunk - nem is annyira slampos. Sőt! Egészítsd ki copfod, lófarkad, csurkád, hajfonatod, varkocsod egy debaba KRAFT rókás scrunchie-val!  A minták már nem okoznak majd meglepetést, hiszen ugyanezek az állatkák köszönnek vissza a babatakarókon, szundikendőkön, marokpárnákon - egyszóval az összes termékünkön.

  TIPP: Ismered a Matchy-matchy kifejezést? Ez a szó 2010-ben bekerült az Oxford szótárba népszerűsége miatt. Mindössze annyit jelent, hogy összehangolod a ruházatod a kiegészítőiddel: vagyis jelen esetben a scrunchie-dat a kisbabát, kisfiad vagy kislányod kedvenc debaba KRAFT állatkájával, takarójával vagy az ő debaba KRAFT scrunchie-jával!

  HozzádEltávolít

Doboz választás

A küldött doboz mérete attól függ, hogy mennyi terméket választottál. A kisebb doboz mérete 215x155x75mm, ebben a dobozban kényelmesen elfér 2-3 termék (például egy szundikendő, egy marokpárna és egy muszlinkendő, vagy egy babakártya egy marokpárnával. A nagyobb doboz mérete 370x255x85mm, ebbe már kényelmesen pakolhatsz 4-8 termékeket is (például két pamuttakarót, egy babakártyát, két marokpárnát, két szundikendőt és 2-4 faliképet)

 • Méret *

  FONTOS! Doboz választás előtt mindenképpen válassz legalább 2 terméket, hogy el tudjuk küldeni számodra a dobozt! Üres dobozt nem áll módunkban elküldeni!

Üzenet

Tedd még személyesebbé, üzenj a babának, hidd el ennek a kis figyelmességnek nagyon fognak örülni!

 • Személyes üzenet * 1.000 Ft

  0 / 250

  Max: 250 karakter

Összegzés

Szuper termékeket választottál, biztos lehetsz benne, hogy a csomagot a legnagyobb odafigyeléssel fogjuk összekészíteni. Nincs más dolgod, mint a kosárba rakni a terméket!

  Egyedi SZIA BABA ajándékcsomag
  Szundikendő
  -
  Marokpárna
  -
  Babakártya
  -
  Textil babakönyv
  -
  Rágóka
  -
  Muszlinkendő
  -
  Mintás muszlinkendő
  -
  Mintás muszlinkendő csomag
  -
  Polár takaró
  -
  Pamut takaró
  -
  Magasságmérő
  -
  Falikép
  -
  Scrunchie
  -
  Doboz választás
  Méret -
  Üzenet
  Személyes üzenet - 1.000 Ft
  Összegzés
  Subtotal

  Ajándékdoboz

  Opciók, Termékek

  Csomag értéke

  FEL


  SZIA, JÓ HOGY ITT VAGY!

  Iratkozz fel hírlevelünkre
  a kihagyhatatlan
  15% kedvezményért!

  A részletekért tekintsd meg adatvédelmi szabályzatunkat.