blog background merfoldkovek

Minden ember, minden cég és márka életében vannak meghatározó állomások, “fejlődési pillanatok” – nevezhetjük akárhogy – a lényeg a pozitív változás. Már nem sokat kell aludni a debaba KRAFT egy éves szülinapjához és az elmúlt évben számos ilyen mérföldkő volt a márka életében. Egyre többen kezdenek megismerni és megszeretni minket, mi pedig szeretnénk minél nagyobb célközönséghez eljutni, fejlődni, és fejleszteni. Idén januárban célul tűztük ki magunk elé, hogy különleges miliőjű boltokba is bekerülhessenek a termékek.

blog merfoldkovek 1

A legnagyobb elismerés mind közül a babyberry és barátai showroomba való bekerülés volt. És nem csak azért, mert egy hiánypótló, meseszép boltba költözhetett be a maci, nyuszi, róka, cica a két bagoly, a lajhár, a pingvin és hamarosan a bárányka is – hanem azért is, mert Katona Eszter (babyberry) nagy műgonddal választotta ki a boltba kerülő márkákat, így egy olyan nívós csapat tagjai lehettünk mint az Anabee, Babies on Board​, ​babyberry, Bambinoprint, Crooocus​, ​CUCC, ​Dream Decor​, ​Fl’Art Design, ​GitaMom csepphinta,​ Justa​, ​KarlaLina​, ​Kidsdream, mamzi, ​NOOK furniture​ és ​Siller baby and child.

Azon túl, hogy feltöltődés, inspirálódás céljából is felkereshetik az érdeklődők a boltot, személyes átvételi pont lett a debaba KRAFT vásárlói számára. Így a webshopon vásárolt termékeket ingyen átveheti a showroomban mindenki. (Juhú!)

A termékeinket egyébként megtalálhatjátok még a zalaegerszegi Pitypang dizájnboltban, a Classhome üzletében nem messze a Váci utcától, a MONO art&design-ban, az októberig nyitva tartó Pop-up showroomban a Paulay Ede utcában és a Kiddiez-ben is az első kerületben.

A boltokba való bekerülésen túl új termékekkel és figurákkal is bővült a termékpaletta. A Bújtatóról már írtunk korábban itt, a magasságmérő pedig megújult: igazán egyedi, csodaszép kis termék lett. A debaba KRAFT leglustább tagja, a lajhár pedig nemrég csatlakozott a csapathoz az az imádnivaló kis pingvinnel és báránykával együtt.

Előkészületben van a tapéta(!) Tele vagyunk tervekkel, gőzerővel (na jó, néha “lajhártempóban” ) folyik munka, de igyekszünk minél több kreatív, esztétikus és szerethető termékkel meglepni titeket.

Áprilisban találkozhattatok a Judyart feat. debaba KRAFT együttműködés csodálatos termékeivel a Pici Piacon: debaba KRAFT mintás nyálkendőkkel illetve sapikkal is.

Májustól elérhetőek a limitált számú debaba KRAFT nyuszimintás Magyarinda rugalmas hordozókendői,  és a Mirrorkával való együttműködésünk gyümölcse a nyuszis tükör.

És bizony június 20-án megszületett a debaba KRAFT legifjabb tagja is, Zétény. A kiselefánt mellé tehát megérkezett a zsiráf is – a mindeddig csak Borka által birtokolt – gyerekszobába. ?

Ugye mennyi minden történt (majdnem) egy év alatt?

Hatalmas akciókkal, nyereményjátékokkal és meglepetésekkel készülünk az egy éves szülinapra – kövessétek a facebook oldalunkon az eseményeket, hogy ne maradjatok le semmiről.

FEL