Bingo – NYÁR

Ft

Fagyi, napszemüveg, meleg, napsütés, gyümölcsök, nyár. Megérkezett a BINGO nyári verziója, mely tökéletes családi elfoglaltság a nyaralás vagy nyári szünet alatt, esős időben, a nagyszülőknél vagy egy szülinap zsúron. 

Milyen játék a BINGO?

Az egyik legjobb, kisebb gyerekekkel is játszható játék a BINGO, ráadásul úgy terveztük meg, hogy ha duplán nyomtatod ki, klasszikus memória játékot is varázsolhatsz belőle.

A két pdf közül a “jatek” nevűt 2x nyomtasd ki, mert ebből lesznek a játéktáblák és a kártyák is, a “hatoldal” nevűt pedig a két – már kinyomtatott – “jatek” hátoldalára nyomtasd. Ez utóbbit nem muszáj printelni, maradhat fehéren is a kártyák hátoldala. Minden egyéb instrukciót megtalálsz a pdf-en is.

Használd a #debabakraftbingo hashtag-et, ha kipróbáltátok a játékot és tetszett!

 

JÁTÉKSZABÁLY

A szabályok nagyon egyszerűek: mindenki húz egy játéktáblát (hosszú csík lap) magának, és az összes kis kártyát lefordítjátok. Az első játékos felfordít egyet, és ha az adott kártyán szereplő grafika egyezik az egyik saját tábláján lévővel, ráteszi a kártyát, és mégegyszer húzhat. Az nyer, akinek a leggyorsabban sikerül megtöltenie a játéktábláját. Amikor ez megtörténik, azt kell mondania, hogy BINGO! 

FEL


SZIA, JÓ HOGY ITT VAGY!

Iratkozz fel hírlevelünkre
a kihagyhatatlan
15% kedvezményért!

A részletekért tekintsd meg adatvédelmi szabályzatunkat.