blog top10

Segítünk felkészülni, hogy egyedi és emlékezetes babalátogató ajándékot vihess annak a törékeny és illatos kis apróságnak, akit már annyira várt a család. Mi úgy gondoljuk, hogy a klasszikus babakelengyét szeretik a szülők saját maguk összeállítani, ezért ebben az ajánlóban nem fogsz sem pelenka, sem ruha, sem légzésfigyelő, sőt, bútor ajánlásokat sem találni. Arra bíztatunk, hogy egy hatalmas mosolyt és debaba KRAFT terméket vigyél magaddal az első találkozásra.

1.     A SZIA BABA babacsomagokkal nem tévedhetsz

A debaba KRAFT SZIA BABA babalátogató ajándékcsomagokat úgy alkottuk meg, hogy örömét lelje benne a család legkisebb tagja is, és a szülők is, hiszen nincs jobb érzés annál, amikor a friss szülők hálás tekintetével találkozol a babalátogatás során. Hidd el, mindenki értékelni fogja, hogy nem egy újabb műanyag, hangosan zenélő játékot vagy műszálas plüssfigurát ajándékozol a kisbabájuknak. A pelenkát meg úgyis megveszik ők, hiszen ők tudják a legjobban mi a legjobb a kisbabájuknak. Te ne babakelengyét vigyél ajándékba, hanem mosolyt, és debaba KRAFT termékeket.
Ráadásul most te magad is összeállíthatod a SZIA BABA babalátogató ajándékot, hogy valóban azt tedd bele, amit szeretnél. Ha menet közben elbizonytalanodsz, válaszd standard állatkás babacsomagjainkat – ráadásul két méretben, eltérő tartalommal. Az egyedi SZIA BABA babacsomagot itt, a kész ajándékdobozokat itt találod.

2.     Egy szundipajti mindenkinek jár

A babák egy kisgyermekek néha a legfurcsább dolgokkal is képesek aludni vagy játszani: biztosan te is láttál már olyan kicsit, aki egy üres műanyag flakonnal órákig eljátszott, de mi ismerünk olyan kisbabát is, aki fakanállal aludt. A debaba KRAFT szundikendők viszont nagyon hamar a kisbabák kedvencévé válnak, hiszen helyesek, puhák és bababarát pamutból készülnek. Nem hímzett a fejük, így nem kell attól félni, hogy hamarosan eltűnik az orruk vagy a szemük. Kicsik ls könnyűek, így nem megterhelő a legkisebbeknek sem tartani őket, és CE minősítéssel rendelkeznek, ami egyszerűen azt jelenti, hogy bevizsgált, biztonságos termékek.

3.     Legyél te az, aki a kisbaba kedvencét ajándékozta

A marokpárnák tulajdonképpen cuki, kisméretű – gyerekkézbe való – természetes anyagból készült játékfigurák. Nem allergizálnak – ellentétben a klasszikus plüssökkel – nyál-állók , moshatók, és kis helyen is elférnek: ezért válnak azonnal a kicsik és a szülők kedvencévé. Mindegyik állatka saját személyiséggel rendelkezik, ami segítség lehet a választásnál.

4.     Egyedi, névre szóló faliképpel vidámságot csempészhetsz a babaszobába

Ugyanis a babaszoba a világ egyik legcsodálatosabb helye. A lakás ezen helyisége a legnagyobb műgonddal és gondoskodással lett kialakítva, de segíthetsz még egyedibbé varázsolni a debaba KRAFT színes, egyedi névvel ellátott faliképeivel. 8 féle színárnyalat közül választhatsz, ezért ha biztosra akarsz menni, egyeztess az édesanyával, melyik illik a legjobban a babaszobába.

5.     Fejlesztés játékosan

Az egyik legelső fejlesztő játék, amit a kisbabák számára létrehoztak – és számos kutatás bizonyítja pozitív hatásukat – a monokróm, fekete-fehér babakártyák. Ezekkel a látszólag egyszerű kis kártyákkal észrevétlenül fejlődik az idegrendszerük és a látásuk. A debaba KRAFT babakártyák különlegessége, hogy a lapok egyik oldalán egyszerűbb, kerekded formaábrázolással jelenítettük meg az állatokat, a kártyák másik oldalán pedig egy sokkal részletgazdagabb grafikát álmodtunk meg – így igazodik a babák fejlődési szakaszaihoz.

6.     Tapasztalt szülőként tudjuk: babatakaróból egy sosem elég

 Egy babatakaró kell az autóba, egy a babakocsiba, egy a kiságyba, egy a járókába és egy a pelenkázótáskába. Egy a nagyihoz, egy a szülői ágyba, egy a teraszra. Válassz bátran csodaszép, színes pamut babatakaróink közül, mert ez egy igazán nagyon praktikus és hasznos ajándék. A takarók egyik oldala bababarát festékkel nyomtatott pamut, a másik oldaluk egyszínű muszlin (=duplagéz) anyag. Bírják a strapát, ne aggódj.

7.     Fogzáskönnyítés természetesen

Natúr, Panarom BIO kókuszolajjal kezelt állatfejes fa rágókáink hatalmas megkönnyebbülést jelentenek fogzás idején. Az egyik legfontosabb előnye annak, ha fából készült rágókát választasz a műanyag vagy szilikonból készült fogzáskönnyítő eszköz helyett, hogy a kemény fából készült rágókák nem mérgezőek és mentesek mindenféle káros anyagtól: ólmoktól, fémektől, BPA-tól, vegyi anyagoktól vagy ftalátoktól. Keménységüknek köszönhetően hatékonyabbak mint a puha, sziilkonból készült darabok.

8.     Muszlinkendő – a nélkülözhetetlen segítség

Ezzel a termékkel tényleg csak akkor találkozol, ha te magad is szülővé válsz. A pelenka után ebből van a legtöbb egy babás háztartásban. Tényleg. De higyj nekünk, amikor kinőttök a babakorból, a takarítás elengedhetetlen részévé válik majd, hiszen szuper nedvszívó képessége miatt minden anyuka imádja. A debaba KRAFT muszlinkendők mintásak és színesek, ezáltal praktikusabbak fehér társaiknál, mert ezeken kevésbé látszódnak a foltok. Ráadásul többfunkciósak: nyáron napellenzőként a babakocsiban, státuszvizsgálaton a baba alá fektetve is használhatók, vagyis nem csak büfiztetéshez. Egészítsd ki ezzel a nélkülözhetetlen termékkel a babalátogató ajándékba szánt termékeket.

9.     Puha babakönyv – a szórakoztató irodalom

Csodavidám színek, és helyes állatfigurák, melyek nem csak a babák arcára csalnak mosolyt. Puha pamut oldalak, amelyek teljesen kihajthatóak, hogy már az a babácska is tudja nézegetni, aki hason fekve felemeli a fejecskéjét. Benedek pingvin egy fenyőfa mögött rejtőzik, így bármikor kapható egy kis kukucs-játékra. Praktikusan tépőzárral zárható, mosható, nyúzható, babakézbe-való tökéletes ajándék.

10.  Gondolj az édesanyára is

Bármit is vigyél ajándékba babalátogatóba, ne felejtsd el meglepni az édesanyát sem. A scrunchie feldobja az anyakontyot – ami az anyaság egyik attribútuma – és mintája visszaköszön a kisbaba takaróján vagy a mintás muszlinkedőn.


SZIA, JÓ HOGY ITT VAGY!

Iratkozz fel hírlevelünkre
a kihagyhatatlan
15% kedvezményért!

A részletekért tekintsd meg adatvédelmi szabályzatunkat.

FEL