- 10%

Napom, holdam, csillagom – greige

Original price was: 2.690 Ft.Current price is: 2.421 Ft.

Az egyediség a mai világban hatalmas kincs. Most a debaba KRAFT névre szóló faliképeivel a gyerekszobát igazán egyedivé varázsolhatod, hiszen a kedves kis szövegek alatt a te gyermeked neve fog szerepelni.

Mindössze annyit kell tenned, hogy megrendelésnél a megjegyzés rovatba beírod gyermeked nevét és mi elkészítjük neked a grafikát. Válassz hozzá állatkát ábrázoló színes, vidám faliképet is, és olvasd el a tippeket, hogy még egyedibbé tudd tenni a gyerkőcöd vagy a kisbabád kuckóját.

Minden névvel ellátott falikép egyedi, hiszen kerülhet rá becenév, és különleges keresztnév is, nincs megadott karakterszám, mert a névhez igazítjuk a grafikát, így egy Zoé vagy egy Bendegúz is tökéletesen el fog férni, és garantáltan szépen mutat majd.

 

TIPP: vásárolj több, különböző képkeretet, A/6-os mérettől A/4-es méretig, téglalaptól a négyzetesig, és vágd méretre a faliképeket. Ha többféle képet is vásárolsz, igazán egyedi és színes lesz a gyerekszoba fala!

Cikkszám: DKR1144 Kategória: Címkék: , , ,

Paraméterek:
210 x 297 mm méretű (A/4), 220 gr-os matt műnyomó papírra nyomtatott falikép. Celofántasakba csomagolva, karton hátlap merevítéssel, hogy megvédjük a sérülésektől.  Bármelyik 210 x 297 mm képhez illő kerethez.

FEL