- 15%

Huba a lajhár – magasságmérő

Original price was: 8.990 Ft.Current price is: 7.641 Ft.

A magasságmérő már nem tartalmaz bojtot a textil alján!

A debaba KRAFT lajháros magasságmérő a gyermekszoba legpraktikusabb és egyik legszebb dekorációja: a natúr fejen lévő lyuk segítségével könnyedén felakaszthatod a falra egy csavarra vagy egy szögre, a textil mérőrészen pedig filctollal jelölheted az évről-évre cseperedő gyerkőc magasságát. Textilfilcet, vasalással fixálhatod a jelölést, így, ha összemaszatolják a kis kezek, mosógépben kimoshatod a mérőrészt.

Fontos emlékőrzők, így a tervezésnél figyelembe vettük, hogy egy költözésnél vagy szoba átrendezésnél – könnyen mozdítható, áthelyezhető legyen (ellentétben mondjuk egy nagy, fából, vagy öntapadós matricából készült darabbal).

Paraméterek:
50 cm-től 150 cm magasságig használható. Az egész magasságmérő mérete 17 x 150 cm, felső része lézer gravírozott fa.  A mérőrész digitálisan nyomtatott pamut anyag, alul egy bojt található rajta. Kézzel készült.

TIPP: Lepd meg eggyel a nagyszülőket is, hogy amikor nyáron az összes unoka náluk nyaral, feljegyezhessék ki mennyit nőtt tavaly óta.

3 készleten

Cikkszám: DKR1214 Kategória: Címkék: ,

Huba, a lajhár
A legmagasabb fát is képes megmászni, ha megtalálta, a fél napot képes átaludni az egyik faágon. Rendkívül lusta és lassú, ha épp nem alszik, a kedvenc időtöltése, hogy az élelmet gyűjtögető hangyákat számolja.

FEL