Boldogság – falikép – lila

1.490 Ft

Kedves üzenetek a falon, egyedülálló módon magyar nyelven, hogy még színesebbé varázsolhasd a gyermekek kuckóit. 

Válassz hozzá állatkás grafikát, hogy teljes legyen a kollekció, hiszen minden feliratos falikép azonos színekkel készült, mint az állatkás faliképek. A terrakotta szín Kendéhez, a rókához, a zsálya Bernárd macihoz, a mustársárga Lujzihoz, a cicalányhoz, a fáradt rózsaszín Barkához, az őzikéhez tartozik, míg Lelle nyuszi színe a szürkésbarna (greige).

Minél több kép van a falon, annál bohókásabb, játékosabb hatást érhetsz el, míg egy darab, jól megválasztott poszterrel teret adhatsz gyerkőcöd egyéniségének.

Paraméterek:
1 db, 210 x 297 mm méretű (A/4), 220 gr-os matt műnyomó papírra nyomtatott falikép. Celofántasakba csomagolva, karton hátlap merevítéssel, hogy megvédjük a sérülésektől.  Bármelyik 210 x 297 mm képhez illő kerethez.

 

9 készleten

Cikkszám: DKR1249 Kategória: Címkék: , , ,

Költséghatékonyan, gyorsan:

Gondolj csak bele, még képkeretre sincs feltétlenül szükséged ahhoz, hogy ezeket a gyönyörű, élénk színű printeket elhelyezd a falon, elég egy színes ragasztószalag, vagy washi tapasz.

Izgalmasan, változatosan

Ha mégis a képkeret mellett döntesz, bátran variáld őket méret és szín megkötés nélkül, hiszen a most divatos galériafalak népszerűsége pont a változatosságban, a különböző anyagok, színek, formák és tárgyak keveredésében rejlik. Nézd meg galériafal válogatásunkat itt. Minden debaba KRAFT színes nyomat A/4-es méretű (21×29,7 cm) így paszpartu nélkül A/4-es képkeretbe, paszpartuval 30×40 cm-es vagy 23×23 cm-es , négyzet alakú keretbe is tökéletesen illeszkednek.

Jó minőségű, éles nyomat

Bizony, sokszor találkozunk olyan gyerekszoba fotókkal, ahol már messziről látszik, hogy egy kis méretű, pinterestről levadászott fotó lett felnagyítva, kinyomtatva, ezáltal egy nagyon pixeles, gyenge felbontású kép került fel a falra. Ne hagyd, hogy ilyen kép legyen a szoba egyik éke! A webre feltöltött képek többnyire 72 dpi felbontásúak, a nyomdai fájlok ezzel szemben 300 dpi (!) felbontással készülnek. Vagyis nem mindegy, hogy a netről mentesz le majd nagyítasz fel valamit, vagy eredeti, jó minőségű, kifejezetten nyomtatásra szánt grafikát vásárolsz. A debaba KRAFT faliképek tű élesek, kifejezetten nyomtatásra szánt grafikák, ráaadásul vektorgrafikus fájlok, vagyis bármikor – minőségromlás nélkül – bármekkorára felnagyíthatók.


SZIA, JÓ HOGY ITT VAGY!

Iratkozz fel hírlevelünkre
a kihagyhatatlan
15% kedvezményért!

A részletekért tekintsd meg adatvédelmi szabályzatunkat.

FEL