- 5%

Benedek, a pingvin – rágóka

Original price was: 2.790 Ft.Current price is: 2.650 Ft.

( Várható szállítási idő: 1-3 munkanap )

A natúr bükkfából készült debaba KRAFT pingvines rágóka gyengéd az ínyekhez, így hatalmas megkönnyebbülést jelenthet a kicsiknek fogzás idején.

Nem tartalmaz apró, leeső vagy mozgó alkatrészt, így biztonságos a használata. Azáltal, hogy a szájukhoz emelik a babák, fejlődik a szem-kéz koordinációjuk, ráadásul a bükkfa, – amely a debaba KRAFT fa rágókák alapanyaga – 100%-ban természetes, natúr anyag és strapabíróbb más (puha) fafajokkal szemben. (Nem tartalmaz olyan természetes módon előforduló olajos anyagokat, amik károsak lehetnek a babákra.) A natúr, kezeletlen bükkfát 100% tisztaságú kókuszolajjal felületkezeljük, hogy lezárjuk a pórusokat, ezáltal a szennyeződések ne juthassanak be a fába.

11 készleten

Cikkszám: DKR1194 Kategória: Címkék: ,

Pingvines rágóka kezelési útmutató, tisztítás
A fa rágókat ne használd újszülötteknél, illetve ha sérülést látsz a terméken. Tisztítása meleg vízzel történjen, de ne tartsd sokáig folyó víz alá, és ne áztasd! Ne tedd mosogatógépbe, sterilizálóba, mikrohullámú sütőbe. A használat gyakoriságától függően időnként cseréld le a terméket egy újra.

Tudnivalók

1. Vegyszermentes és nem mérgező

Az egyik legfontosabb előnye annak, ha fából készült rágókát választasz a műanyag vagy más népszerű anyagból készült fogzáskönnyítő eszköz helyett, hogy a kemény fából készült rágókák nem mérgezőek és mentesek mindenféle káros anyagtól: ólmoktól, fémektől, BPA-tól, vegyi anyagoktól vagy ftalátoktól. Az a célunk, hogy a gyermeked számára a lehető legbiztonságosabb termékeket biztosítsuk, hiszen szülőként tudjuk mennyi ártalmatlannak tűnő eszköz okozhat bajt. 

2. Tartós

A fa sokkal tartósabb, mint a műanyagok – amelyekből a legtöbb fogzáskönnyítő eszköz készül – ezáltal kevesebb hulladékot eredményez szemben az eldobható termékekekkel. Ezáltal el is jutottunk egy olyan plusz jó tulajdonságukhoz is, mint a fenntarthatóság.

3. Fenntartható

A babáknak szánt, igazán jó minőségű rágókák natúr bükkfából készülnek. A bükkfa egyedülállóan fenntartható, mivel megújuló és kezelt erdőkben termeszthető. Ez azt jelenti, hogy a felhasznált és kivágott fák pótlásra kerülnek. Nálunk, a debaba KRAFT-nál a fenntarthatóság különösen fontos tényező, igyekszünk minden termékünk előállításakor szem előtt tartani, hogy helyi alapanyagokat és helyi munkaerőt vegyünk igénybe.

4. Természetes módon antibakteriális

Tudtad? A fa valójában természetes antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik, ezért már önmagában antibakteriális. Szülőként folyamatosan aggódunk a körülöttünk lévő baktériumok miatt, ezért a fa ezen tulajdonsága hatalmas megkönnyebbülést jelenthet. Ráadásul a rágókákat több hónapon keresztül használhatják a babák, így ez a tényező egy ilyen termék esetében különösen fontos.

5. Felületkezelés

Számos módon kezelhetjük a natúr fákat annak a használat és igénybevétel függvényében. Azonban, mivel babáknak készült termékről van szó – rendkívül fontos, hogy 100 %-ban természetes felületkezelő anyagot használjunk. A bio méhviasz, a tungolaj és az étkezési olajok közül mi a Panarom által forgalmazott bio, 100% tisztaságú kókuszolaj mellett tettük le a voksunkat. Bár a bükkfa – a puha fákkal ellentétben – zárt szerkezetű, nem szálkásodik, fontos, hogy a pórusokat bezárjuk, ezáltal a szennyeződések, baktériumok ne juthassanak be a fába. A tisztítása éppen ezért nagyon egyszerű: nedves, vizes törlőkendővel vagy nagyon rövid ideig folyóvíz alá tartva könnyedén tisztán tartható.

A fa rágóka tehát szuper alternatíva lehet a műanyag, szilikon vagy más fogzáskönnyítő eszköz helyett. Nézz szét a többi állatos debaba KRAFt rágóka között is!

FEL