- 10%

Barka őzikés – muszlinkendő csomag ( 1db mintás, 1 db egyszínű )

Original price was: 6.990 Ft.Current price is: 6.291 Ft.

Háromgyermekes anyaként egy dolgot biztosan üzennék kezdő szülő önmagamnak: ne vegyél fehér vagy világos hátterű mintás muszlinkendőt/textilpelenkát. 

Igen, olcsóbb, igen, sok van egy csomagban, de sajnos a tejfolt és büfifolt nem jön ki belőle, hiába mosod 90 fokon, hiába áztatod napokig és dörzsölöd marhaepeszappannal, nem fog teljesen eltűnni. Az időt, amit ezzel töltenél, szánd a babára vagy magadra. 

A debaba KRAFT muszlinkendők strapabírók, hiszen ugyanabból a muszlin anyagból készülnek, mint az egyszínűek, a mintának köszönhetően azonban nem feltűnőek az esetleges foltok. Nem kell őket “félretenni” különleges alkalmakra, ezek használati tárgyak, azért vannak, hogy megkönnyítsék a mindennapokat. Ráadásul még szépek is. Egyszóval tökéletes darabok.

Az új nyomtatási technológiának köszönhetően a festék pigmentek vízbázisúak, és – mint ahogy maga a muszlin anyag is – Oeko -tex tanúsítvánnyal rendelkezik. Vagyis ártalmatlanok a babákra és a környezetre is, így nyugodtan rágcsálhatják a legkisebbek.

Mi így (is) vigyázunk a következő generációra.

TIPP: Ugyanabból az anyagból készülnek, mint a szundikendők – így választhatsz hozzá színben passzolót, hogy teljes és egységes legyen a kollekció.

10 készleten

Cikkszám: DKR1253 Kategória: Címkék: , ,

Anyag: Öko-tex Standard 100-as minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, pamut  muszlin
Méret: kb. 65 x 65 cm
Mosás: mosógépben mosható 30 C° fokon

FEL