Főoldal_teszt

Állatkáink

!Nálunk minden állatka igazi egyéniség! A gyerekek így hamar a bizalmukba fogadják őket, ezáltal könnyebben tudnak azonosulni velük, és biztosan van egy-egy közös tulajdonság a szeretett állatka és a kis tulajdonos-barátja között. Ahhoz, hogy megismerd az állatainkat, klikkelj a képekre! 

Órákon át képes a virágokra szálló lepkéket nézegetni, és ha olyan virággal találkozik, amit nem ismer, rögtön megszámolja a szirmait. A kedvenc színe a rózsaszín, az eper és málna fagyit is azért szeretni, mert ilyen színűek.

Egész nap az óceán fenekén úszkál, kagylók és kincsek után kutatva. Van egy kis doboza: ebben gyűjti a kincseit, apró tárgyait. Az az álma, hogy megtanuljon repülni, ezért gyakran vesz repülőórákat, és sokat gyakorol, így már egész jól megy neki.

Rajong a geometrikus formákért, a pocakján lévő cikkcakk vonalat egy nap többször is átrajzolja az ujjaival. Egyszer a bal kezével, egyszer a jobbal. A két kedvenc elfoglaltsága a homokvárépítés és a kiskertje gondozása. Minden magoncot megsimogat, mielőtt elültetné.

A legmagasabb fát is képes megmászni, ha megtalálta, a fél napot képes átaludni az egyik faágon. Rendkívül lusta és lassú, ha épp nem alszik, a kedvenc időtöltése, hogy az élelmet gyűjtögető hangyákat számolja.

AJÁNLOTT termékek

babaszoba dekorációk és gyerekszoba dekorácók, amiket a legjobban szerettek

Varázsold a világ legcsodálatosabb helyévé a gyerekszobát a debaba KRAFT termékekkel.
Baba és gyerekszoba dekorációk, amelyek a színek, a minőség és a minimál design iránti szeretettel vannak tervezve.

Termékek életkor szerint

ha meglepnéd a picit és a nagyot is

Termékkategóriák

nálunk minden baba és gyerekszoba dekorációt megtalálsz, ami mosolyt csal a kis arcokra

AKCIÓS termékeink

Rólunk mondtátok

Imádnivaló, vidám és egyedi figurák, ha ránéz az ember, mindig mosolyognia kell! A debaba KRAFT márka mögött álló házaspár, Nóra és Gyuri pedig egy fantasztikus csapat, akik nemcsak gyönyörű termékeket álmodtak meg, de a kivitelezéstől a csomagolás utolsó mozzanatáig lelkiismeretesen és szeretettel kísérik végig a debabák útját.
Katona Eszter
Babyberry showroom

kövess minket instagram-on

így biztosan nem maradsz le az újdonságokról

Hello! Jó, hogy itt vagy!

10% kedvezményt

adunk a következő vásárlásból, ha feliratkozol a hírlevelünkre. 😎

A részletekért tekintsd meg adatvédelmi szabályzatunkat.

FEL