+36 30 454 1370

About Us

Puha, nagy párnák, modern készségfejlesztő hímzőkészlet, szerethető mintájú kis notes(z)-ek. gyerekszobai kiegészítők, játékok, csupa boldogság.

Nóra, a DESIGNIZMUS® (www.designizmus.hu) kreatívjaként számos grafikát készített már, így a tervezés a lételeme. Férje, Gyuri, a kivitelezésben profi. Kettejük kitartó munkájának eredménye a debaba KRAFT.

A mai világban néha nagy kihívásnak érezzük lekötni a gyermekeket. A festés, rajzolás, olvasás klasszikus tevékenységek már sajnos nem mindig nyújtanak akkora örömforrást, élvezetet a kicsiknek, mint egy tablet, számítógép vagy játékkonzol. Egy modern szülőnek az a feladata, hogy fejlessze gyermekét, odafigyelve arra, hogy a fenntartható fejlődés, hagyományőrzés, tradíció se szoruljanak háttérbe a modern technikai eszközök használata mellett.

A tárgyak, melyek gyermekként körülvesznek bennünket, fontos szerepet játszanak felnőtté válásunkban. A hangsúly itt sem a mennyiségen, sokkal inkább a minőségen van. Az életkornak megfelelően berendezett, harmonikus gyerekszoba, helyesen kiválasztott játékok, mind-mind formálják az ízlést és segít tudatos vásárlóvá válni.

Close

Cart

No products in the cart.