Ajándék grafikák


2017.04.03 – Anyák napi ingyenes grafika

Az egyik legkedvesebb ünnep az anyák napja. Segítünk az ajándékozásban! A kézlenyomat örök emlék ráadásul igazán különlegessé és egyedivé tehetjük, ha sima fehér papír helyett egy cuki debaba KRAFT grafikára nyomtatjuk a gyerkőcök kezecskéit.
A maci,  nyuszi, hóbagoly és fülesbagoly egy szív alakú lufival, A/4-es méretben segít még emlékezetesebbé tenni az ünnepet. Az utolsó utáni pillanatban is elkészíthető, hiszen csak ki kell nyomtatni, rátenni a festékes kezecskéket és kész is a remekmű. Kézlenyomat helyett bátran írjunk a szívecskébe pár kedves szót, vagy anyák napi idézetet. Képkeret szinte bárhol beszerezhető, így nincs más hátra csak egy szép selyemszalaggal átkötni a meglepetést és megölelni anyát/nagyit/dédit/keresztanyut.

Az ingyenes grafika letöltéséhez kattintsatok ide:  ANYÁKNAPI GRAFIKA LETÖLTÉSE

2016.12.20 – Adventi ingyenes grafika

Egy kis apró figyelmesség Tőlünk, Nektek. Ezek az imádnivaló ajándékcímkék tökéletes kiegészítői lehetnek a karácsonyi vagy egyéb ajándékcsomagolásoknak. Mindössze annyit kell tennetek, hogy kinyomtatjátok és kivágjátok őket, így máris egyedi ajándékkal lephetitek meg szeretteiteket. A mókás debaba KRAFT állatfigurák és motívumvilág még egyedibbé teszi a meglepetést, az pedig csak ráadás, ha egy valódi debaba KRAFT termék lapul a csomagban. Nézzetek szét a webshopban is.

Az ingyenes grafika letöltéséhez kattintsatok ide:  AJÁNDÉK GRAFIKA LETÖLTÉSE